Detta hände under mitt lilla äventyr på de canariska öarna, kort och gott.

 Träffade en prins som drog sina varma vingar över mig, men hans narr ville prompt roa mig över helgen på en öde ö, och jag tog gladeligen emot inbjudan, men det var väl snarare jag som roade dem.  Det jag inte visste då var att när vi kom hem tillbaka till fastlandet, bakom stängda dörrar så  skule han låsa in mig, så jag tog beslutet att rymma illa kvickt och utforska de södra delarna.

 Jag blev lämnad ensam på gatan av en drog och spelmissbrukare som rånade mig påmina sista besparingar. Han hade även två sabeltandade tigrar som han vägrade städa efter så det stankefter de små husdjuren kunde ha gjort vemsom helst blind med tanke på all amoniak i luften.
 Som tur var så blev jag uppraggad av ett fotbollslag som jag lekte harem med. Härliga tider. Jag åkte runt bland de olika öarna och luffade tills dagen D kom och prinsessan Leia räddade mig med hela sitt ekipage och förde mig i säkerhet hem till trygga och kyliga sverige.. Så var de två veckorna över, kändes trist, men längtade till att få komma hem och slå ner lite folk, detta firades med ett blå/svart öra och en fet fläskläpp, hem ljuva hem!!


RSS 2.0