I en annan del av teneriffa...

Sitter inlast av en ond drake in en lagenhet pa teneriffa nu, ska rymma harifran om en stund, men nu ska han bjuda pa mat, man far ju inte var dum. En sak har jag iallafall lart mig pa mina sma aventyr, man ska aldrig rymma pa fastande mage!! =)

Sug min jävla stortå!

Jag förstår inte varför ingenting vill gå som jag vill, har äntligen kommit fram till att jag skiter i alla andra och åker utomlands själv. Styr upp ett boende som sedan visar sig bara kunna ha mig där i tre dagar, trodde att jag styrde upp ett annat ställe, men tji fick jag. Ok, skit i det, jag åker endå, NÄ! för då har min inspanade biljett tagit slut!

Sug min jävla stortå, och jag hoppas att du spyr på köpet, det bjuder jag på din äckliga horkossa, DÖ din jävel, DÖ!!!

Jag orkar inte längre, jag vill inte längre! Skjut mig i huvudet så jag åtmindstonde får ett händelserikt slut på eländet!

Fuck kill you!

Polisfitta

En ridande polis stoppar en liten pojke på en cykel,
-Har du fått din cykel av Tomten frågar polisen.
-Ja det har jag.
-Ja då får du hälsa Tomten attdet skall sitta ett lyse på den, så nu blir det böter.
Och medan polisen skriver bötern frågar pojken tjurigt:
-Har du fått din häst av Tomten?
-Ja, svarar polisen skrattande.
-Då kan du hälsa Tomten att fittan ska vara under hästen och inte sitta ovanpå.

En strippas hemliga dagbok

eller, så hemlig kanske den inte är då hon skriver det i en såkallad webblogg, upplägget känns dock lite enformigt..
Trodde nästan att det var samma män(niska) som hade skrivigt samtliga inlägg, men såg att gramatiken det svenska språket faktiskt kunde bli värre på sina håll.
Jag hävdar absolut inte att jag är någon form av svenska-Hitler, jag ska vara glad att jag ens fick ett VG i svenska B efter att ha övertalat läraren om att jag hade dyslexi..

Hur som haver, ta er en liten stund att läsa igenom några inlägg under fliken "Stripp blogg". Man skulle ju kunna tycka att man kunde göra det hela lite roligare eller intressantare, men det är väl det som säljer antar jag, och jag måste medge, lite roligt är det faktiskt!


http://www.privesthlm.com/sv

Den med korven...


Stig och Göran va jättesugna på att ta en krogrunda. Men allt de hade tillsammans var bara 15 kr. Då fick stig en lysande idé och sprang in på ica och köpte en korv för de 15 kronorna.

-Kom Göran, sa han och slet med honom in på närmaste krog.

De beställde in 2 jäger och två öl. När de druckit upp allt frågade Göran hur de nu skulle kunna betala för sig?

-Titta här, sa Stig och stoppade in korven genom blixtlåset!

Han bad Göran gå ner på knä och suga av korven mitt inne på krogen. Bartendern såg vad de gjorde och slängde ut den utan att de betalade för drickat. Så fortsatte Stig och Göran. Efter 10 krogar Säger Göran att han har så fruktansvärt ont i knäna att han inte orkar med en enda krog till.

Stig svarar; Men hur tror du jag känner mig?! Jag tappade ju korven efter tredje krogen!


...

http://www.youtube.com/watch?v=yk8H-OTJMfs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PHGN9Cc6U9U&feature=related

Booty call

Dessa ständiga booty call, nej men vad kul att du har hunnit däcka innan jag ens har hunnit borsta tänderna, nämen oj vad kul att du är så pruttbakis dagen efter sen. Kossa. Dra nått gammalt över dig istället vettja.

RSS 2.0