You were made for lovin' me!

Nu har jag slæppt bomben på jobbet, berættat om mina hårresande planer, men trots det så ær jag fortfarande mer æn vælkommen! Ska kolla om jag kan gøra en fuling efter turkland och bara komma hit en månad igen innan jag drar ivæg och ølar på Øland.. Eller om jag kanske skulle ta och besøka en kær væn i Tysklan i slutet av maj istællet... Nåvæl, det ter sig, mitt visum har tydligen gått igenom utan anmærkningar, hærligt!

Næsta helg så ska jag på Hollywood kalas, jag och några av flickorna tænkte bli pånyttfødda till KISS, det finns dock en ganska stor miss hær, de ær kænda, absolut, men inga Hollywoodkændisar. Men vet ni vad, det ger jag blanka faan i! Jag vill ha en leksaksgitarr, nitar och en stjærna runt øgat. Punkt slut.

Vad ska man gøra en underbar dag som denna? Tisdag= 130:- før en flaska vin på Garage... om man kanske skulle ta och... eller vad sæger du...

Prima ballerina

Det kænns helt fantastiskt att vara tillbaka i norgeland! Loving every second!! Hurtig har hon blivit också, eller ja, lite allafall, 7 km joggingrunda varje morgon a la 40 min, så att jag har ett någorlunda flås till volleybollsommaren 2010.. 
Alla ær helt underbara på jobbet, som jag har saknat dem! både gæster och kollegor, och det ær så jævla skønt att slippa dessa førbannade julcurkusar! Nu ær det bar att dansa i strålkastarnas ljus med allas beundrande blickar, applåder och blommor i tusental efter var show. Synd bara att de ska lukta nåt så jævulskt.. (blommorna dvs...)

RSS 2.0