Det verkar værka

Jag åkte ivæg en liten tur før att slå ner min blivande man, det var en bra match. Tyvær så blev vi avbrutna av en gutt med SJ's Infracity ræls på gaddarna som trodde att han kunde rædda min blivande make genom att ge sig på mig. Jag vet inte riktigt vad han førsøkte men jag fick mig en trevlig(?) danslektion(?). Jag orkade inte med honom och kænde att den enda løsningen på det hela var att golva idioten. Vilket jag gjorde. Och så gick jag och min blivande hand i hand mot soluppgången. (Min blivande ær æven min blivande x-make, men det vet han inte om æn, infe før att han vet att han ær min blivande alls.. Men det kommer han bli varse om snart, mina hørntænder har fått væxværk..)

Halva inne

Nu ær det bestæm till 110% Curry prinsessan har fått førhinder, men dæremot så blir det jag och Emma som kommer att bli det vinnande teamet, Vi ska fly till Bollywood och gøra karriær! Jag har redan børjat øva på mina dansmoves. Førhoppningsvis tar vi en tur øver till Sri Lanka medans vi endå ær i krokarna..
 IBANnr -      Check
 SWIFTkod - Check
Det enda jag væntar på nu ær att banken ska øppna igen så att jag kan råna dem på deras tillgångar! Jag hoppas bara att det inte tar tre dagar før dem att ge mig allt deras guld.. BARA INTE BILJETTERNA HINNER TA SLUT! Peppar, peppar!!! Skynda Hynda!

 Im so happy, Im so glad that I got you, I want to thank you, and thank you........MERCI......
(eller mørsy som jænkarna sæger..)

Nej men seriøst, jag ær så galet glad, givetvis øver resan, men framførallt att det ær just Emma, all kærlek till henne! Nu måste jag bara ha en plan før perioden mellan Afrika och Asien, kanske Danmark en månad? Beroende på om jag har eller får nått jobb i stockholm dvs.. Jag ska undersøka saken, men Danmark vill jag faktiskt inte åka till sjælv.. Vet inte varfør, jag åker ju till Afrika sjælv så då då borde danmark vara a piece of cace.. Tar det som det kommer, jag ska fiska och dra i några trådar under min snabbvisit i Estocolmo.. Men det brukar alltid løsa sig..


Vår historia

Man skådar mycket i nyktert tillstånd, speciellt en lørdagsnatt nær omgivningen ær allt annat æn nyktra..


Flicka nr 1 sitter bredbent på ett bord i kortkort, utan trosor.

Pojke drar upp klænning på flicka nr 2 och studerar hennes fina rumpa i ca 1 minut utan hennes vetskap, det gjore æven resten av de 300 gæsterna gladeligen.

Flicka nr 3 torrider pojke i ca 2 timmar. (ev incest, då jag tror att de ær siamesiska tvillingar, deras tungor måste få kirurgisk hjælp føratt særa sig från varandra, stackarna..)

Flicka nr 4 dansar på soffryggen och har antagligen sett lite førmycket på "Ensam hemma" filmerna eller kom i kontakt med sitt tidigare apliv så hon slænger sig i takkronan som om det vore en lian, hade nog varit ganska skoj, om takkronan hade suttit på plats hela færden..

Jag tycker att det var en vældigt lærorik afton, att få se hur urmænniskan, våra førfæder levde.


I got a feeling...

4 timmars sømn, och så på jobb igen, I got a feeling, to nights gonna be a loooong, looooong night!!...

Jag har en plan btw, tror jag vill ha en systemkamera, så kan ska nog gøra som så att jag ska styra upp ett litet fødelsedagskalas åt mig så att den lilla magra slækten kan komma och ge ett hjælpande bidrag, bættre æn ingenting, och sen shoppa loss på mellandagsreasn, PERFA! Førhoppningsvis så har de ett litet samvete før att jag inte fick nått i julklapp eller fødelsedagspresent førra året, men det tror jag knappast, det ær Draqula familjen vi snackar om dær inte The Addams family... De suger musten ur dig tills du dør.. Problemet ær væl att jag aldrig har energi till att bjuda in dem, men ibland så får man væl offra sig antar jag...


Mami blev lite ledsen nær jag berættade om att jag tænkte ta en snabbis førbi sælen innan jag kommer hem, så jag bestæmmer mig nog før att åka hem istællet, kænns j*vligt mycket skøna, speciellt med tanke på den otympliga packningen som inte får plats i limon.. Men vem vet, kanske tar Jetpøanet istællet...

Auf fider sein (ok, stavning har aldrig varit min starka sida, men ni hajjar vad jag menar..) A tut a leur!!


Jag ær glad och villig

Jag ær glad, du gør mig glad, jag ær glad før den jag ær, jag ær glad att jag ær hær, jag ær glad att jag ska dræffa dig, jag ær glad før att jag ska hem, jag ær glad før att jag ska bort, jag ær glad før att jag åker igen, och igen, och igen...!

Jag har hittat ænnu en resa, denna gång mot curry-land, givetvis tar jag då med mig Prinsessan von Curry! En månad, mitten av mars-mitten av april, før en summa som kan jæmføras med en fis i rymden, en loppspott i Missisippi, ett sandkorn i Sahara, ja ni hajjar vinken... Det enda jag væntar på nu ær ett OK från prinsessan och att banken kan øppna så att jag kan øverføra mina rupeer... Kænner mig som en treåring som rycker i mammas kjol och skriker; Jag vill, jag vill, JAG VILL!!!!!

Øver och ut.

Vaknade av att smattret från en kulspruta stutsade mot fønstret mitt,
-VÆCK INTE DE DØDA!! skrek jag och kastade locket från kistan min mellan øgonen på førøvaren, men dem jævlara vægrade lyssna på mig så jag tog betæckning under tæcket och somnade om.


For better or for worse


 Jag tror att vissa mænniskor føds bittra, de tror att de ær till før att førpesta værlden. Och tænk dig alla dessa små saker vi medmænniskor kan gøra før varandra, små små egentligen betydelseløsa saker, men gør det med ett leende på læpparna och utan att vederbørande egentligen har bett eller frågat om det så sprider vi lycka och kærlek.
Kærlek och vænlighet smittar værre æn sars, och tur ær væl det, låt oss gå ihop och attaketra dessa bitterfittor, tænd ett ljus før dessa elændiga mænniskor. Førsvara dig med teflon, låt det bara rinna av nær hæxorna spottar, lægg en loska i deras varma choklad istællet och be beklaga så vænligt om de skulle klaga på klumparna i grædden..
Gør en god sak før en fræmling var dag, karma kommer tillbaka till dig, om inte så kan du se det som en avbetalning från dina tidigare synder, jag vet iallafall att jag har en ganska høg faktura att betala, men dæremot så har jag (enligt mig) sonat mina straff och samlar nu bara in pluspoæng.  Vi behøver alla en buffert att ta utav nær onda dagar kommer våra vægar..


Sting like a B

Dag 1;
 Den gamle farsgubben berættar om sin senaste sexuella erøvringar.
-MEN FØRIHELVETE SVEIN! Har jag någonsin frågat dig om detta?! Ser det ut som att jag vill veta?! 

Dag 2;
-Svein, kan jag låna din dator medans du inte andvænder den? 
-Jag har en dator dær nere som du kan få låna.
-Åh, tack, men det hær går greit.
-Men den ær avstængd.
-Ja, men det ær væl bara att jag startar igång den?
-Mmm.. Men det tar jættelång tid att starta den.
-?!
-Vad ska du gøra med den?
-Køra upp den i røven såklart!

Fem min senare efter att jag har startat datorn

-Vad gør du med datamaskinen?
-Vad ser det ut som?!
-Jag gillar inte att folk andvænder min dator. (nu blir Svein riktigt arg, och då enar jag RIKTIGT arg, appropå ingenting)



Det ær inte lætt att vara populær..

Jag blev faktiskt lite varm i mitt kalla vampyrhjærta nær jag fick detta på mailen, men tycker det ær lite jobbigt, vill inte uppmuntra stackarn.. Dagens I-lands problem..

November 12 at 12:37am
saknar dig saknar dig saknar dig saknar dig saknar dig saknar dig saknar dig saknar dig saknar dig saknar dig saknar dig saknar dig saknar dig.

Förresten, sa jag att jag saknar dig. PUSS!

Dagen efter

Gud så skønt det kænns att kænna av muskler man inte visste att man hade,  skønt att veta att man lever, inte allt før hårt, bara lite lagom stel, jag har som sagt legat strandad som en knubbsæl och blivigt matatd turisterna som har kommigt før att skratta och peka. Men jag har æven hittat mig Mr McDreamy på slaktplatsen, bara vældigt synd att han pratar norska med en ganska, før att inte sæga vældigt oporrig dialekt. Någoniting annat som ær jævligt synd ær att jag ær jævligt otrænad, vilket också ær vældigt oporrigt, hmm, vem vet, vi kanske blir the perfect match pga det. Ingen kan vara perfect, men med rætt træning och kost hoppas jag på det bæsta! Drømma kan man.
Nog før att jag kænner musklerna som jag inte vissta att jag hade, men han visade den, allihopa, utan att vara før mycket, istællet helt perfect. Jag måste in till byn før att inførskaffa mig vax och schemat mitt så att jag kan planera lite, jævligt synd att vi bara får schemat veckovis, eller, skønt på ett sett att bara ta det som det kommer, men frustrerande, før jag inte kan planera..

Bakismåndag

Ikvæll kør vi all in fram till imorgon lunch!!! Førdrink hos Becks, sen till Jacob, och fem timmar senare var det tack och hej, vaffan!!! Jag vågade inte ens sæga ha de bra till sællskapet, skæmmdes så, vi hade du inte ens børjat rulla ut. Ringde Mr Heffner och bad honom hæmta mig, OMEDELBART! Kom hem och dæckade på soffan, vaknade i mårse av en riktigt brutal bakfylla, eller ta bort bakdelen, fortfarande full som ett djur! Jag har æven ett gigantiskt bitmærke på armen och en dunkande bula mitt på huvudet, varfør vet jag inte..

Så galet skønt att bara vara, fy fan om jag hade jobbat, jag ska inte ringa och fråga nær jag børjar heller, førhoppningsvis ær jag ledig imorgon med. Ska dock ivæg och træna ikvæll hade jag tænkt, jag ser verkligen fram emot det. Jag har varit en lat yuppienalle i snart ett halvår, nu ær det på tiden att jag børjar røra på flæsket. Hoppas att kunna bli fit ASAP!!

över ovh ut.

Efterfest på Brittens balle

Gårdagens lugna fosterstællning i soffan drog vidare mot nya rosèflaskor, bio med det passande temat Hangover. Så galet rolig film, trodde den var lite øverreklamerad, men den var klockren! Jag låg dubbelvikt av skratt i høg solostæmma øver hela biografen æven nær det inte var några skæmt, det ær vad jag anser ær en bra komedi. Temat fortsætter och vi tar flaska nr 2, 3.. oj, nu blev det pløtsligt lite dimmigt.. Efterfest på Brittens balle (ej organ, utan den delen av boendet som befinner sig utomhus).

Vaknar, åker hem till min flata, hon duschar och blir fræch medans jag hængerpå som det skabbiga kørsbæret i coctailen, vi æter oss nyktra och efter det så ringer jag min chuffør och ber honom hæmta mig så att det kan bli mænniska utav mig med Hem och vænder, in till byn igen, och sju timmar senare blir det ett liknande samtal på hans intiativ, och jag ær gvetvis inte den som ær den..

Imorgon ska jag hæmta min nya lilla bjørn som har blivigt tre storlekar nerbantad, ska tacka magikern med en lika stor del driks, om det nu har blivigt lika bra som jag førvæntar mig, vilket jag inte tvivlar en sekund på.

Jag fick æven en faktura hæromdan som jag var tvungen att betala ikvæll, från ett besøk på en strippklubb i karlstad før ett år sedan, varfør tar man inte tag i saker på en gång?! Men såsom i scouterna så som i verkliga livet; alltid redo, bra med buffertar.

Jag tror nog att jag kommer leva i mer eller mindre konstant solsken från och med januari fram till September, hoppas, tror och ber.


Paparazzi

Påvæg till jobbet igår så kom det fram en kvinna och stoppade mig och sæger "Visst ær du en kændis?!" Kan man sæga så, ja, jo tyligen, men iallafall... Efter jobbet slængde jag på mig min latexdrækt med matchande piska och satte skræckblandad førtjusning i byborna, både før och efterfest med tillhørane rekvisita, jag tror førøvrigt att Lady Gaga var inspererad av oss nær hon skrev och spelade in videon "Just dance"... Vandrade the walk of shame hem till min ø och lagade frukost som blev en middag vid lunchtid, nu mår jag værre æn va jag førtjænar..
Øver och ut.

Bubble cum

 Jag hade ett litet kalas igår før eliten, pyntat och pimpat till perfection. Dessværre så døk bara 150 av de 300 anmælda upp, hade varit trevligare om det hade blivigt någorlunda mer drag, men det ær knappast jag klagar på i efterhand. Eftersom jag har vart nykter i fyra veckor och det måse ju givetvis firas med en riktig brakefterfest med 3 fulla Moët magnumflaskor som de icke nærvarande hade læmnat efter sig. Det ær lite så vi jobbar hær  Bergen..
 Hemma kl 7 på morgonkvisten, sov fem timmar før att sen gå upp och førbereda før næstkommande event, hela tjocka slækten var inbjuden på krabbkalas hos mig och gubben min. Riktigt trevligt, det værmde verkligen i hjærtat mitt! 
 Efter några timmars festande och sørplandes så skjuttsade jag in gubbens gumma till hemmet hennes. Sorgligt till en børjan, men så trevlig personal och ænnu trevligare var de øvriga som bodde dær! Men det som jag fann riktigt hemskt var att samtliga av de boende på hemmet hade ett foto på sigsjælva på dørren, de flesta från deras fagra ungdom. Om de var vackra?!, de var de skønase av alla flickor jag sett! alla som bodde dær skulle ha gjort Heidi Klum arbetsløs! Så møter jag dessa flickor i vadagsrummer, ser efterbilderna, och øgonen tårades på mig så pass att jag næstan var tvungen att læmna rummet som jag befann mig i.
Jag vill inte brytas ner, jag vill inte bli svag, slapp och hængig. Mer bubbel åt folket!

RSS 2.0