Danskskalle..

Impotenta och inkompetenta danskskalle.. Jag klagar absolut inte, men fattar ingenting. Du kör mig 65 mil från dörr till dörr,  inte ens ett försök till antastning, och jag vet att du avgudar mig, du försöker göra allt för att jag ska bli en del av ditt liv. Men du vågar knappt ta i mig, men ingen klagan från mig, absolut inte, men jag finner det ytterst märkligt! Bjuder mig på allt, överallt. Men tackar och tar emot med öppna armar.


Lilla söta fröken Fräken

Fröken vimsig har styrt upp ett exell-ark där hon skriver in inkomster och utgifter, vad som har betalats, vad som ska betalas, och det känns som att det har smittat av sig till mitt sinne. Har styrt upp och planerat bland plugghästar och luftens hjältar, och jag måste säga att jag ser mynningen av den långa tunneln, ser inte exitskylten men vägen dit är upplyst.
Och appropå mynning, medans jag var ute och googlade på den stora vida webben så hittade jag en massa smått och gott!! Bl.a en jägarexamen- och till alla er djurrättsakrivister- det är det mest naturliga och "humana" sättet att skaffa föda. Men med det sagt inte menat att jag skall ut varje Torsdag för att leka Afrikansk barrnsoldat. En kul grej bara.. Har länge velat göra det, men skulle aldrig falla mig in att plugga in allt på ett halvår, men en tredagars däremot låter mer än lockande!!

Har skissat på en rolig liten multiway-klänning till The mandys stora dag, ska ut och shoppa tyg på Måndag, har redan hittat vad jag vill ha=) hoppas bara att det blir lika bra som jag har planerat.

Vill så gärna göra någonting extra till the mandys med mina fina, nånting roligt, en karamell att suga på och ett syrligt äpple att bita i..


Lilyslet

Nyinflyttad, ommöblerad och hemmastadd i mitt nya Lilyislet. Känns lite märkligt att faktiskt ha ett "eget" hem, delar visserligen lyan med två fransar, men vi ser knappt varandra. Nu är det job hunting på hög nivå, ska kolla upp lite imorgon, tills vidare pendlar jag nog till damnark över helgerna..


So close, but yeat so far..

Hade eg planerat att åka hem till 08 igårkväll från Cph, men hade fått felaktig information om vart den sista bussen avgick ifrån, så lilla jag blev kvar, strandsatt i den lilla öldrickande staden. Jaha, vad hände nu då, ähh, är väl lika bra att försöka göra det bästa utav situationen och dansa in några småslantar. Små slantar det blev, och efter det så begav jag mig mot malmö för att ge min hemresa ett nytt försök, men trött som jag var vilade mina ögon och vaknade upp 7 stationer försent, så mitt sista tåg var numera ett minne bått igen..

Så det jag nu ser fram emot är en härlig bussresa på 9 timmar, framme kl 18 i sthlm, och då ska jag ta mig till den nya lyan, eller... jo, borde få det gjort idag så att jag kan ta och styra upp lite jobb imorgon , annars kommer det aldrig att bli av!!

Jag är så skabbig, vill bara slänga mig i en högtryckstvätt snarast möjligt för allas trevnad, min jacka stinker sur gammal rök, uniefär så som jag känner mig...

fred ut


Fittor ær vi allihopa, allihopa, allihopa!!

Sitter i Cphs centralstation och vantar på att Curry ska komma och rædda mig från tristess. For till Gbg i måndags, nu hær, och stannar till søndag morgon. Hoppas på att bli lite rikare æn jag var nær jag kom .

Jag vill bara gøra ett litet statement, tror du att din karl eller brud aldrig skulle vænda blicken åt någon annan så ær du så jævla blåøgd!! ALLA ær otrogna, jag tror nog att jag aldrig kommer att ændra uppfattning, och jag skulle tipp på att iallafall 90% av alla par har haft någonting med det att gøra. Vi kan tydligen inte leva monogamt, och kan vi inte det så tycker jag fanemig inte att man ska vara i något førhållande heller!! dærfør håller jag mig utanfør det, før det finns alldeles førmånga fræstelser bakom varje hørn.
Men jag ær absolut inte bitter, jag ønskar att jag en vacker dag traffar min monogame make, før ska du inte vara mig trogen kan du dra åt helvete din æckliga fitta!

Dagens agenda

Jag har gått och blivit med lägenhet, eller nja, ett rum rättare sagt.. Men jag är så överlycklig för det, känns riktikt sköt, kommer att bo med två sköna fransmän, men de kommer att vara på jobbet när det är dags för mig att vakna ur mitt ide. Nu fattas det vara 20 lappar så skulle jag vara helt skuldfri, och min enda räddning är nog om jag kan ta mig till bryssel över en vecka, så jag hoppas att det blir av väldigt, väldigt snart!.. 
Men någonting som sker ännu snarare är att ska jag och min vän med samma päron och och köra våran gammelfar till de mer norra delarena av sverige.


Stannar, stannar inte, stannar...

Inne på vecka 2 i min kära hufvudstad och har fått planera om i kalendern, Freden kommer att få sköta sig själv i Uganda och kommer att stanna här 3-4 månader, Bryssel kommer jag bara att besöka, men bara en vecka, känns helt ok.
Så då var det bara att se till att styra upp ett liv här då, har haft ångest i vågor om vart jag ska bo. Men fick svar idag på en lya i liljeholmen, visserligen bara ett rum, men helt ok för min del, kommer isåfall bo med två andra, en 23 och 28 åring. Ska åka och kolla på den imorgon fm. så just nu hoppas jag bara på att mina dineros från flygbolaget och försökringen ska klirra ner på kontot.
Ska snart ut och kötta lite cv:n, men vill jobba på ett specifikt ställe, så jag hoppas att det går vägen även där så jag kan börja knega asap.
Jag älskar att jobba och kan verkligen inte förstå dem som bara sitter på sina rövar och samlar in skattebetalarnas pengar..  Deprimerande..
Vill även plugga lite matte medans jag endå är här, men alla komvux utbildningar startar siste maj- första juli, och då är jag troligtvis inte här!! och folkuniversitetets utbildningar är endast distans, och det klarar inte jag.. FUCK.

RSS 2.0