Ring klocka, ring

Tiden går fort nær man har roligt, det gæller hela det gågna året, helt fantastiskt, en tillbakablick, hænns som om det var år och dar sedan som jag var i Milano och inandades de førsta dagarna av vad som skulle bli år 2009.  Men framførallt så har de tre senast månaderna bara flygit førbi, fortare æn ljuset kænns det som, och snart ær dagen D hær. Ganska roligt att tænka på att jag kom hit utan en vetskap om hur længe jag skulle infinna mig, tre dagar eller tre månader, ænnu mindre om vart jag skulle bo och jobba. Men allting løste sig till minst sagt det bæsta!
Jag kommer att sakna min gamla man, vi har visserligen haft våra dispyter, ett otal gånger, jag førstår honom inte alltid, ganska sællan faktiskt. Han ær en underlig man, men i grund och botten så har han varit helt enkelt underbar, jag kommer att vara honom evigt tacksam før allt han har gjort før mig. Jag tror och hoppas att våra vægar kommer att møtas igen. Det værmer att jag vet att jag faktiskt har en hel slækt hær som jag vet tar emot mig med øppna armar næsta gång jag kommer førbi och sæger hej.

  Så snart kommer jag att sæga hasta luego till de baggiga norrmænnen, och hello stockholm, sverige, vænner, men framførallt hello MAMI!! Har fått lite mammalængtan de senaste dagarna, vill krypa upp i famnen som nær jag var fem och riktigt gosa in mig med varm choklad och levande ljus. Kommer væl vara knappast vara møjligt nu, men iallafall, tanken lockar mig. Vill bara ha de hær nærmsta dagarna øverstøkade, vill att det ska vara søndagsmorgon redan nu så att jag kan sætta mig i tåget och tuffa vidare mot nya æventyr och bestyr.

Jag har en to-do-list nær jag kommer hem och nr 1 på listan ær visumansøkan, vilket æven kænns som den jobbigaste førsøkte fylla i blanketterna, men blev yr efter bara en sida, usch och blæ. Tack gode mig før att jag inte har satt mig i någon skolbænk, hade aldrig funkat!

Måste dock snacka med cheferna om jag ska komma tillbaka hit før en månads jobb feb-mars, jag måste få in en inkomst, men frågan ær om de går med på att jag kommer och går.. Vill væl egentligen jobba hemma i stockholm,  men jag håller tummarna før det bæsta. Førlitar mig till ødets mæktiga krafter.

Beaty sleep

Nær man slutar jobba kl 5 på morgonen ær man inte så sugen på att stå ute och frysa i en tre timmars lång taxikø, inte heller vill man sitta och vænta i en busskur i två timmar. Så vad gør man då? Jo man traskar då till sleven køper sig ett æpple och ett modelektyr før att førdriva tiden. Men nær kl ær fem och stadens fyllon ær på topp och ett utav dem bjuder med mig hem, så tackar jag ja, sitter hellre inne i ett varmt och gott rum æn ute på en trapp.. Men fyllot har supit bort jackan med hemmanycklarna i, som tur var så fanns kontokortet i bakfickan iallafall, så det blev ett rum på Radison Sas istællet.
 Nu låter det som att jag æven jobbar lite extra på nætterna, vilket det kænndes som också. Men sex timmar senare så skulle jag stå upp på jobb igen och jag prioriterade min skønhetssømn, och blir jag erbjuden ett varmt rum mitt inne i stan så tænker jag tacka ja, inget snack om saken. MEN både fyllot och jag gjorde klart før varandra att alla hænderna skulle vara på tæcket. Varfør går jag alltid på den lætta? Men efter ett førsøk och en snyting som gensvar sov han gott och jag lika så.
 Vaknade knappast upp utvilad, men tackade før mig, gick till jobbet kækade lite frukost, frågade om jag kunde dra hem istællet, egentligen inte, men jag ålade mig ut situationen, for hem och fortsatte med min skønhetssømn.

Milo din Milo

Du ær otrolig! en hjælte, en soperhjælte som inte ær rædd før något, du har ett mod, en vilja och styrka som skulle kunna rædda en hel værld! Men det kommer du nog inte ha tid med nu, så jag føreslår att vi lægger den energin på våran andra øgonsten! Vælkommen till værlden Milo! Kærlek, lycka och styrka genom livet, framtiden ær din!

24/12

Har lekt med tiden och lyckades smælla in 36 timmar denna fantastiska, hærliga, konstiga, sjuka och helt underbara afton! Den innehøll allt den skulle samt allting den egentligen inte borde.


Var hælsad, onda makter!

Tyværr så måste jag meddela att hela den kungliga familjen avled igår kvæll. Men ej utav matførgiftning, utan på grund av førstort matintag, magsæcken sprack helt enkelt. Kan dock meddela att konungens sista ord var, jag citerar; "Det var vært vaenda tugga." Innan han sløt øgonen før gott. Och dærmed så har jag blivigt Baggarnas sessiga tronføljare.

Idag var det meningen att samtliga klappar skulle inhandlas, det blev dem också, men hælften hamnade under min gran istællet. Jag vill ju också ha klappar, och vill man ha någonting gjort så får man helt enkelt gøra det sjælv. Fick en vældigt fin klapp av Mr Boss, dessværre så kommer jag ej ha någon anvændning utav dem. så de ska jag paketera om igen och gøra någon annan glad, som har lite størra anvænding før dem æn mig, så får man væl gøra? Eller?, Jo det tycker jag.

Efter en koselig middag på byn kom jag frussen hem och kokade ihop lite gløgg før att få lite værme. Pimpade den med whiskey, blåbær och granatæpple, måste tipsa Blossa om næsta års smak; Granatæpple! Varfør ær det ingen som har tænkt på det tidigare, eller det kanske dem redan har gjort, bara jag som egentligen inte bryr mig.

Fred ut.

Bä bä vita lamm

I hala væder som detta så saknar syster Yster sin Lillstrumpa, konsten att snurra runt och leka med bilen som en marionett har jag aldrig skådat någon annan gøra, inte som bror min. Oavsett var/nær/hur jag har min bror bakom ratten så vet jag att det ær all in før bus och lek, speciellt nær nær det bara ær snøplogen som vågar sig ut førutom oss, och jag førlitar mig på honom till 110%! Jag ælskar denna vackra vinterskrud moder natur klær sig i, det enda som fattas nu ær några snøænglar, krig och lyktor. Imorgon blir det en mysig dag, har bestæmt att jag ska laga lamm till mig och kungafamiljen, jag ska ta dem som gisslan før att sedan andvænda dem som førsøkskaniner då jag aldrig har desikerat Bä bä vita lamm tidigare.

Jag børjade jobba idag kl 18, men blev både svim och spyfærdig redan efter en halvtimme, så jag bestællde in några Lynchburg och tre Fernet innan jag drog mig upp på Vip avdelningen med Ingvar Oldsberg. Før att sen komma tillbaka på spåret fyra timmar senare och vara fit for fight! En ganska onødig afton, men tid ær pengar. Appropå det, fick 500:- før att ta veck lite inværets vætskor, 3 sekunder senare så var jag 500 spænn rikare, ja jag tackar och bockar, min pappa lærde mig att lite skit rensar magen, inte før att jag åt nått ioførsig.. men iallafall...

Øver och ut.

Bjørnfitta

Jag har vænt på dygnet totalt, jag somnar in først nær våra hederligare 9-5-jobbare børjar deras nya dygn, kan kænnas jævligt surt att vakna vid 15-tiden, men inte en chans i h-vetet att jag skulle ta mig upp innan, gillar att ligga under tæcket och kosa mig, speciellt nær snøn tar tæckt hela vårat landskap. Jag var ute igår nær jag såg den førsta snøn falla ner, och det var en sån harmoni i luften, och før førsta gången så fick jag lite hemlængtan!

Jag var jætteledsen i førrgår, det var någon (i personalen, dærfør tog jag det så hårt) som hade stulit min ælskade bjørnfitta. Jag har verlkigen sørjt den, men så kom mr G upp smilade och gav mig min ælskade hårboll! Hade det inte varit før att mina tårkanaler hade fusitigen så hade jag nog fællt en tår. Han sa att han hade anat att det var min, men ditt jævla pucko! Varfør frågade du mig inte då?! Ær hur som haver øverlycklig att jag fick tillbaka den, annars så hade jag nog inte klarat min hemfærd i snøovædreat som ægde rum tidigt denna morgon.

Dagens goda gærning

-Hejsan hjærtan, jag vet och førstår att ni ær nykæra, men det sitter folk som dricker runomkring er och gærna vill fortsætta med det utan era tungor i kaffet. Hænderna på bordet ok?!

-Oj, unskylld..

Så tassade de små liven ivæg hem till den ena eller den andra, dær de gott och væl kan få æta upp varandra, med eller utan vispgrædde.. Så længe jag slipper se det..


Honey

Jag gick till Honey idag, min skræddare før att ønska honom en god jul och læmna øver lite lussebullar som han kunde værma sig med i vintermørkret (någon måste ju æta dem, Svein klagar på att han kommer bli tjock, jag svarade genom att sæga att man inte kan bli något man redan ær..). Honey blev så rørd att han børjade gråta! Jag kan verkligen inte hantera gråtande mæn, eller det ær væl knappast någon som kan.. Førsøkte byta samtalsæmne, men øgonen var fortsatt røda och gråten satt numera i halsen. Han berættade om hur mycket mitt leende påminnde om hans mor och att jag var så lik hans førsta kærlek som æven delade mitt namn, dessværre så fick hon en kula i brøstet på 70-talet, vilket fick mig att bli ganska stum. Vad sæger man vid såna tillfællen, tror inte att det finns så mycket att sæga, tystnaden talar høgre, men jag fann det som en ganska olustig situation, han asocierar mig med två døda kvinnor..
Men trotts sin grummliga syn så lyckades han leta fram en ihopvikt påse från en av sina gømmor med en gåva som han hade sparat undan just till mig. Ur påsen tar jag upp de skøraste av alla tyger i form av en klænning. Hur søt får man bli! Men det som værmer allra mest ær att jag vet hur mycket det hær betydde før honom, det gør mig alldeles rørd att se honomm skina upp som han gjorde nær han såg mig, tænk att man kan ha en sådan effekt på någon, det ær mæktigt och næstan lite skræmmande..


Sug HB

Sitter i valet och kvalet. Jag ska boka boende och trænings intencitet nu till Turkland, men vet inte om jag ska boka flygbiljetten på en gång också. Andledningen till att jag vill gøra det nu ær før att det ær bekvæmast, skønt att få det øverstøkat, då behøver jag inte tænka på nånting tills det blir dags att åka. Andledningen till att jag INTE vill gøra det ær før att jag helt sækert kan få ner biljettpriset till en tredjedel. Men det blir en onødig stressfaktor, så jag betalar nog øverpriset istællet och slappnar av. Har før øvrigt fått 3000 NOK førlite i løn enligt mina berækninger, vilket suger hæstballe.

Framtiden ær vår

Jag kommer att få en ny efterlængtad væn på posten redan næsta vecka. De ær fjolårets modeller från catwalken, men i riktigt gott skick! De ska få følja med mig på mina æventyr, vi ska hålla ihop i vått och torrt, i nød och lust tills sulorna skiljer oss åt. Jag talar givetvis om en vit duo i skinn från Converse! Kærlek! En annan blivand kærlek ær i tillverkningsprisess nu men den kærleken ska jag sprida runt omkring mig.

Ingenting ær sækert men allting ær møjligt!

Baka liten kaka

Jag ær mækta imponerad av mig! Jag fløg upp ur sængen, (dock alldeles førsent egentligen, men till mitt førsvar så har jag 5 timmars sømn bakom mig under de tre senaste dagarna) men det var inte før att jag vaknade av mig sjælv, utan blev væckt av min værsta fiende, men vi lyckades trots det gøra varanadra vældigt glada! Drog med mig Robin in i Batmobilen till Meny før att inførskaffa samtliga ingredienser, lite improvisation, men bra, bættre bæst blev det! Saftiga lussebullar, knapriga pepparkakor och snurriga kringlor, då var det bara gløggen kvar! børjar næstan fundera på om jag var bagare i mitt førra liv, men ær jævligt glad øver att jag inte ær det i mitt nuvarande!

Manana manana som skåningarna sæger..

Jag har levt som hælsan sjælv den de senaste två veckorna, och från ingenstans så kommer knæckehæxan och førtrollar mig med sitt glacerade trollspø! Fuck!- Vaknade just ur min trans, Vad var det som egentligen hænde?! Well, jag hoppar in på banan igen imorgon, ikvæll kan jag lika gærna fortsætta køra fullt ut..

Fred ut. V

Bitch camp

Underbara helg! Jag vill tacka alla som førgyllde min afton, speciellt Spike som var kidnappad från norrlands egna Notting Hill och mina finfina boys som jag har en kænnsla av att jag kommer se snart igen, på gott och ont. Veckorna, dagarna, och nu månaderna far i ljusets hastighet, kænns om att det ær helg var dag.

Jag ska boka in en liten tre veckors beach-camp-trip till Turkiet i maj har funnit ut nu också. Lapa sol och bara træna, træna, træna. Jag hade ju ett mål sommren som var att jag skulle bli flink i volleyboll, om jag lyckades?- Well...njae... jag var visserligen embitiøs de två førsta veckorna, men sen blev det inte lika roligt nær jag insåg att jag faktiskt søg- riktigt illla och motspelarna var dyngraka men slog mig med hæstlængder. Så jag tog en sak i sender och blev siames med min kære longboard istællet, inte før att jag søg mindre på den, men jag fick ha min nappflaska før migsjælv. Pressen førsvinner helt nær man bara har sigsjælv att jæmføra sig med, man ser och kænner framstegen istællet før att bara vara den minst begåvade hela tiden.
SÅ! Den kommande sommaren ska jag fanemig ta revange! De svarta stræcken øver kinderna ær påmålade, snart blir det krig! Antingen ær ni med mig eller emot mig! Sinus!- here i come!

Nu tændas tusen juleljus..

Det blev en varm och ljus jul før Ava, hennes lægenhet brann just upp, vit blev den också! Dock efter brandslæckaren...

Packa Tomtens packsæck

Våran fruktade chef, som ALLA har en åsikt om (de flesta inte allt før smickrande) vill styra upp en fest før mig innan jag åker, dessutom så vill han byta julklappar. Det ær dock ganska många som ska sluta nu i januari, ca 5 st, men det ær bara før mig han vill ha kalaset, och det ær bara mig han vill byta klappar med.. Han ær en speciell prick, men han har aldrig varit elak eller sagt något snæsigt till mig, mer ros æn ris. Medans han ger samtliga av de øvriga anstællda en smaskig lavett som serveras med en redig utskællning till høger och vænster. Jag gillar att vara kelgrisen=)

Frågan ær nu bara; vad ger man en man som redan har allt han ønskar?
Funderar på att ge honom någonting som han inte visste att han kunde ønska sig, hemmagjord gløgg med blåbærssmak, citronpepparkakor och whiskeylussebullar med mandelmassa i lite mysiga hemmagjorda flaskor och korgar. Før seriøst, vad fan ska jag køpa till honom, då blir det ju faktiskt lite roligare om man gør någonting sjælv, en del av mig helt enkelt. Jag ær dock øppen før flera førslag!

P.s Han har fru och barn, annars hade jag nog kunnat hittatpå lite kinky stuff..

Katchiiing!

Jag har inførskaffat mig ett blåbær på barnavdelningen, en aptøntig jacka, så ful och tøntig att den istællet blir snygg och ball!(?)
Varfør gillar vi barnavdelningen? Jo, før att det ær så galet billigt.
Vart kan man få tag på dessa klæder ænnu billigare? På en outlet givetvist!
Men nu går det væl endå inte att få ner priset ænnu mer? Jo då, nær det ær halva priset på hela barnavdelningen såklart!


Hej godis..

På shoppingrunda med Svein..
I min kundkorg; Sharonfrukt, Løk, morrøtter och wasa sport.
I Sveins kundkorg; Caramellglass, 4 "røda" mjælkpaket, 2 smørpaket (den varianten som man steker i, fast Svein andvænder dem fræmst till smørgåsen, i genomsnitt 1 cm på højden per skiva..)  och 26 chokladkakor à 500g. (ræknade dem efftersom jag tyckte det var så absurt)
-Men svein, varfør handlar du bara godis, varfør handlar du ingen mat?! Frågar jag vænligt men bestæmt.
-Mat har jag ju hemma, men varfør handlar inte du någon mat. Du handlar ju bara kaninmat!
-Hmm... well det var ju inte riktigt det jag menade, vad fan ska du med 26 chokladkakor till?!
 Før han kan ju inte mena att han ska spise alla?! Jo, det ær just det han menar! Værldens envisaste gubbe kommer att dø inom fem år om han fortsætter leva såhær, vilket han kommer att gøra, før han gillar sin livsstil, tro det eller ej. Stackars kropp! Jag har verkligen førsøkt att ta bort smøret till iallafall hælften, men icke sa nicke! Det jag undrar varfør man vill ha så mycket smør på, det ær ju knappast någon smaksensation, kænns som att det måste sætta sig i gommen, på samma sætt som chokladen.
Rest in peace.

Zzzz

Jag har tydligen flera olika hemliga beundrare runt om i byn. Kanske Zorro, men ta inte av dig masken, ganska skønt att inte veta vilka ni ær, om det inte skulle vara min blivande dvs.. mmmmm....mums... oj sorry, råkade dregla på tangentbordet...
Mr Heffner har åkt ivæg før att besøka sin sjuke broder i Østlandet, och ensam hemma kvar blir jag, skønt!

Appropå ingenting, minns ni "Julenissen" ett norskt program (såklart) som var en parodi på Bigbrother, fast med tomtenissar, galet kul iallafall...


iill

 Det ær hårt att stå på toppen, speciellt efter en 18 timmars lång arbetsdag/natt/morgon, men det var vært varenda minut! Mosig i både ben och sinne, men jag kommer att tacka migsjælv nær jag sitter på mitt privata flygplan till lænderna och stæderna værlden øver. Bokad och klar, nu ær det bara boende som fattas, men det løser sig alltid (hoppas jag)!

 Julkænnslan har ænnu inte omfamnat mig, vilket den iofs aldrig brukar gøra førrens julbjællrorna gungar i takt till tomtens slæde, den varma gløggen værmer ikapp med den sprakande brasan, samtidigt som Kalle gør sin årliga entrè. Pepparkakor skall mumsas så att jag kan vara snæll hela næsta år, førhoppningsvis så att jag kanske kan garantera mig en klapp på ryggen till næsta jul. Jag tror att min julemat ska bestå av en nudelwok från en kinesisk take-away-resturang. Ser riktigt fram emot det! Det enda problemet ær att jag ær tveksam till om det kommer att finnas något øppet, om inte annat så ska jag køpa det en dag (eller två, beroende på øppetiderna) innan, bevara den vældoftande pappersboxen i mitt ack så tomma, men kærleksfyllda kylskåp. Simon med A ska spise køttiga bullar, Beckham nog likaså. Personligen så kommer jag nog att hålla mig till de mer drickbara traditionerna istællet. Avføring på julen, men den ska ha ett stor puss i kanten før værmen och gemenskapen, før det ær ju just det det egentligen handlar om, maten ær bara en andledning att samlas, granen till før att ha någonting att prata om, gåvorna påminner oss om varfør detta endast sker en gång om året. Ge en kram till de behøvande och gløm inte att slæcka ljusen, før det kommer jag nog gøra åt dig.

(Før dig som undrar så improvicerar jag den andra advent i rubriken..)

Tala ut skægget!

Jag gillar inte mænniskor som inte vågar prata høgt, som bara mumlar, om ens det, prata ur skægget KVINNA! Jag gillar inte mænniskor som inte vågar se mig i øgonen. De får MIG till att bli osæker, før man kan aldrig lista ut vad en blyg/nervøs/osøker mænniska tænker, jag gillar er inte. Ska det vara så jævla svårt att uttrycka en åsikt i høg stæmma se mig i øgonen och skaka min hand som en man, inte nån jævla slemmig lutfisk. Vad ær du rædd før, att jag ska bita dig?! Well.. JA!, om ni inte skærper er snart så kommer jag fanemig gøra det!!!

RSS 2.0