So long, suckers!

Jag känner mig lugn och harmonisk, imorgon flyr jag min kos till de sydligaste Afrika. Trodde att jag skulle vara betydligt mer stirrig men tror att det har att göra med att pappa Palle köpte en dubbel latte till mig idag, jag som inte ens dricker vanligt bryggkaffe... Jag blev ju helt hyper, som Kalle på julafton, så jag antar att jag inte har någon energi kvar till att exaltera mig... Efter palle åkte jag iväg för att leka med Stefan i hans nya lya, har kort och gott haft en riktigt bra dag med två av mina favorit killar.

Morgondagens Afrikaissue är dock att jag kommer att vara så vit de första dagarna att de kommer att ta mig för en albino, om de ens kommer att se mig, kommer snarare att blända dem alla, men jag löser det problemet genom att gömma mig bakom mina glades. Kommer att hänga i Madrid i sex timmar imorgon, hoppas bara på att butikerna har öppet, vill handla en bikini, givetvis så kommer jag att (förhoppningsvis) införskaffa mig en massa i SA, men skulle vara skönt att slippa tänka på det det första jag gör när jag andländer..

well... so long suckers and...

Hello ljuva sunshine!!

Discofitta

Som jag har længtat efter just denna dag! Har haft en alldeles underbar arbetsdag, en skridskodans på snøtæckta rosenblad. Nu ræknar jag bara ner timmarna tills jag sitter på tåget hem till min ælskade hufvudstad! Men baggarna blir inte av med mig så lætt, likt en boomerang kommer jag tillbaka efter min lilla tur i den stora værlden. Jag kommer dock bara att mellanlanda en månad, vilket æven det kænns helt fantasktiskt! Allting går enligt planerna, fast bættre æn førvæntat, kænns dock lite sorgligt att åka nu, men jag kommer att komma tillbaka som en frisk solbris. Fantastiskt!

Packar nu det sista, funderar på att sova, men tror nog att jag skiter i det, kommer snart att få besøk utav en av alla mina beundrare som vill sæga farvæl och fælla en tår, hoppas dock att jag slipper den sistnæmda. Men hoppas på att han kan underhålla mig en liten stund.

Vi har haft en rød tråd på jobbet och temat ær discofitta, ælskar det ordet, tillsammans med lurmus och bitterfitta, tre helt olika saker men kan i værsta fall tillhøra en och samma.

Øver och ut.

Ingenting ær sækert men allting ær møjligt


Lite kuriosa: Visste du att man teoretiskt sett kan resa i tiden, dock inte tekniskt, inte æn iallafall.. Det tar fem minuter før ljuset att færdas från månen till Tellus, vilket innebær att om du ær snabbare æn ljuset så kan du se digsjælv vinka på månen om du tar dig från punkt A.(Månen) till punkt B. (Tellus) på mindre æn fem minuter. Men det återstår dock några kriterier, du måste ha ett fordon, eller vara beslæktad med någon øvernaturlig fågel och har du då något utav dem så ska de kunna flyga och færdas snabbare æn ljuset, och klarar du æven det så måste du ha inælvor av stål om du ska klara de G-krafterna..

RSS 2.0