På äventyr i London med Bobbie och Cindy

Bobbie och Cindy landar i Stansted och blir upphämtad i en röd, porrig Ferrari. Åker hem till Sugar Daddy där en trerätters Gormé middag väntade, efter maten bar det av till en annan del av staden, Camden, där Cindy erbjöd Uncle Sam några Svenska delikatesser, Snus, vilket han tydligen inte kunde hantera, han blev helt likblek i ansiktet, började kallsvettas och svimmade. Amatör, Bobbie och Cindy håller täten och öser in shotts efter shotts, för att visa vart skåpet ska stå. Efter ett tag blev vi utslängda, men förtsatte att roa oss med lite akrobatiska konster och efterfest i den stora dubbelsängen.
Dagen efter blev det shopping för nästan hela slanten, hem och byta om för att möta upp boysen på en AW i en gratisbar, ännu en anledning till att älsla London.. vin, drinkar och shotts, och de Svenska Vikingarna visar åter igen vart skåpet ska stå, och sen iväg till ett annat ställe för att fira vidare..
Dag nr 3 såg ganska lika ut, fast på andra ställen. Träffade även min stora spanska kärlek, Mark, älskade underbara!! skulle ha följt med honom på en carneval med temat favella chic, men råkade supa bort min mobil innan dagen D.
Och så rullar dagarna på, mera shopping, promenader och upptäckter med kalas efter kalas.
Camden och Brick lane är så jäkla balla, här kan man verkligen fynda billiga och orginella både saker och mäniskor =S älska dessa omsåden, här är allt och ingenting konsktigt, sug in allt och älska det!

Och helt plötsligt har denna underbara vecka bara försvunnit, gått upp i rök, men den finns kvar i mitt hjärta och minne, (eftersom jag även råkade supa bort min kamera sista dagen så att det inte finns några bildbevis alls för att föreviga denna fantastiska tid)

Skulle kunna skriva ett A4 om varje dag och upplevelse, men har tyvärr inte ork till det, kanske en annan gång..

Jag skulle vilja tacka Cindy för ett underbart resesällskap, Sugar Daddy för hans hospitality samt Uncle Sam och Alex for just being you!


RSS 2.0