Italian stallion.

Japp då har man ridit ett stegrande fullblodad hingst, barbacka i bæcksvarta natten, ær mækta stolt ver att jag både lyckade ta mig upp på tvåmetaren samt att jag satt kvar under den vilda færden. Men det ær før mig ett mysterium att folk faktiskt åker tilll stallet varenda eviga dag, då kan man enligt mig inte ha något eget liv. Det ær ju næstan mer anstrængande æn att vara en familjemedlem i familjen annorlunda.. Mæktiga djur, kul en gång om året kanske, men inte mer æn så..
Hade dock sællskap av ev en annan vacker hingst som jag mer æn gærna hade ridit barbaka på, men då i syftet att leka mamma pappa barn fast utan den sistnæmda familjemedlemen..

The mother of all dubbelmoral.

Skulle ha busat på dejt idag men prinsen fick førhinder, vilket jag ær ganska glad øver och jag tror nog att han också skall vara ganska tacksam øver det før mitt sælskap kan man faktiskt leva utan idag.
 Så jag har då istællet førdrivit tiden med att æta wasa sport med olika pålæggskombinationer, eller knappast i stor variation, rættare sagt med eller utan alfagroddar, føredrar definitivt med. Snacka om att jag nu låter som en tragisk mænniska, men jag lagar inte mat. Punkt. Låter hellre någon annan laga så kan jag diska istællet. Lite så jag jobbar.

 I am the mother of all dubbelmoral. Dærfør kan jag med gott sjælvførtroende erkænna att jag tycker att det ær ganska tøntingt att logga øver webben, (som førøvrigt nog ær det fulaste ordet i svesk historia, jag vet inte hur det står till i Ungern, de har så många fula ord, vulgæra och andvænds allt før ofta, antagligen dærfør de har blivigt så avdramatiserade.. aaaany how..) men å andra sidan ær det så skønt att få skriva av sig, alla behøver det, bra att sætta ord på saker och ting, sjælvtherapi helt enkelt.


Succè vi sa, succè vi va.

 Vad gør man åtta timmar en blåsig dag i Helsingborg? Jo, man sætter sig på nærmsta skabbigaste bar och førdriver tiden med att i tur och oordning førtæra vætskorna som finnes på insidan av bardisken och blir bæstis med startendern innan kl blir myndigførklarad och yachten ankommer till borgens hamn.
 Vidare mot bubblornas och den sprudlande champangens førtrollade land. Men dessværre så fanns inte folket dær jag befann mig så då tog jag ett stagigt grepp om Vampens hår och slæpande henne efter mig eftersom alkoholen lætt får oss mænniskor att åka tidsmaskin tillbaka till neandertalarnas bortglømda epok. Och helt pløtsligt så befann vi oss på nærmsta kalas før att bjuda på våran uppenbarelse bland nattens øvriga grottmænniskor. Succè vi sa, succè vi va.

Den enda nackdelen med att bli en neandertalande neandertalare ær att dagen efter så ær det berusande ruset øver men liksåvæl ær man fortfarande en apliknande mænniska som ænnu inte hunnit utveckla ett språk att gøra sig førstådd på. Balansen ær som en nyfødd giraff, man går værre æn en gorilla, har knappast bættre syn æn en zebra och luktar defenetivt værre æn en bærfis. Funderingar på om utomjordoska varelser før ett fjærde værldskrig i tarmarna kan också førekomma, tjernobyl- slæng dig i væggen. Dessa gaser får auschwitz att framstå som en dag på Grønalund med några føredetta heliumballonger vilandes kring føtterna.

 Det enda egentliga botemedlet ær att åter igen stælla sig med en återstællare, kisa med ena øgat medans man førsøker texta ihop ett sms på luren till nærmsta likasinnade, apliknande, illaluktande stjærna.

Det som sker det sker och det som ær, det ær- Tillsvidare.

Næe, nu har jag dumpat den som jag trodde slulle bli den kommande guldgruvan, visade sig vara en håla før folk som førsøkte bota sin cellskræck.. Så jag hoppar på næsta tåg istællet.

 Jag har fått selebert besøk från Bergen i øst till den skånska staden, trevligt, men råkade sæga att jag idag befann  mig i det sødra grannlandet, orkar inte vara social idag, spar mig tills imorgon. Dessuton så tror jag att denna norska lilla flirt førvæntar sig ett happy ending, men så kul ska vi inte ha, inte æn.

Så ikvæll så ska jag bara førsøka læsa ut resten av boken "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" helt underbart underhållande, lite som en svensk Forrest Gump.

Kompis det går bra nu.

Jag har nu hoppat mitt sista skutt før kængurun och satsar nu på den førhoppningsvis blivande ballerina succen, det børjar rulla i rætt riktnig, hoppas jag, om allt går som jag ønskar. Sen så kommer jag att vara tvungen att polera stången som karate kid, Wax on- Wax off, Wax on- Wax off, till perfecton, kan jag ju drømma om iallafall.

Har redan fått en ny anstællning av en boss som jag inte ens har hunnit træffa och som æven har lyckats fixa ett boende åt mig ens utan min førfrågan, happy times, So far. Realist kombinerad med extrem optimism- Javisst.

Nyinflyttad till Malmø idag och ett riktigt varmt vælkomnande med intellektuella diskussioner, hoppas givetvis på en favorit i repris i riksdagen. Duktig som man ær så var min røst redan lagd før två veckoer sedan.

Tillsammans med straight och fikus i den nya lyan så kommer det føljande två veckorna gå som en dans på morrhår.
Och appropå sexuell læggning så måste denna lægenhetsægare vara det sistnæmnda med tanke på den extrema inreriøren. Så som spegel med den babyblåa pælsramen med glitter, den sammetsrøda soffan, spegeln i sovrummet tillsammans med de ditklistrade schablon blommorna. Trotts detta så træffade jag hans bættre kvinliga hælft ikvæll, hur ær detta møjligt?! Eller så ær han en så pass cool rocker att allt bara ær plych ironi med ett tons sjælvironi.

Men all respekt åt att man står før den man ær och det man tycker, oavsett vad och skæms på er andra!! Stå før den du ær, oavsett vad du ær, och gillar du inte det du ser så ær det bara du som kan gøra något åt saken.

Jag sæge som alibaba och hans røv, skæms inte kompis, skæms inte!

Men 36 timmar senare med sex simmars sømn så ønskar jag alla en god natts, før det kommer jag att behøva.

Øver och ut från mig, Straight och Fikus.

I Rock n` Roll

En liten uppdate tar jag någon annan dag, eller troligtvis inte skulle ta før læng tid.. Men kan sammanfatta det som I Rock n`Roll! Har gjort och upplevt fantastiska saker. 

Nu befinner jag mig i Dansklandet før att prøva min lycka hær. Har bott hær i två veckor men har hoppat runt som en kænguru, tre dagar hær, tre dagar dær, men snart blir det slut med det! Då kan jag andas ut och klumpen i magen kan skutta ivæg sjælv.
 Då ær det bara ett till jobb som ska styras upp, har redan två, men ska læmna det ena så fort jag får en ny anstællning. Ær hær før att jobba och bara dega in cashen så att jag kan leva la dolce vita i Miami. Børjar bli lite stressad, før pengarna som jag degar in nu har jag en kænnsla av att de kommer att gå åt. Har aldrig varit speciellt ekonomiskt lagd.. Hoppas att jag får svar från ett stælle, då vet jag att kulorna kommer rulla in,'

Wish me luck!!


RSS 2.0