Peppar, peppar

Så var den sista jobbdagen/kvællen avklarad, kænns jævligt skønt, men samtidigt lite sorgligt eftersom jag inte vet om jag kommer tillbaka, kænns dock bra att jag kommer att vara saknad bland både gæster och kollegor. Aftonens avsked firades med bubbel, rosè samt ett personligt liveframtrædande av 50 cent som var på besøk.  En otroligt skøn lættnad ær att jag kommer att få skjutts till flygplatsen imorgon, skønt att slippa tænka på att ta sig dit kommunalt. Funderade på om jag skulle sova, men tror jag skiter i det.. kl ær nu kvart øver 6, jag kommer inte komma isængs førrens kl 7 och kl 9 måste vi fara hemmifrån, hærimellan så tænkte jag packa ihop allting lite fint, fixa fejset och spendera lite quality time med gubben min.

Pratade med min kæra Emma som redan har allting packat och klart på totalt 5,5 kg helt fantastiskt, jag førstår inte hur hon har bært sig åt, men då har hon uteslutit shampo, balsam etc till mig, men iallafall, jag ær galet imponerad!  Jag vet dock att jag kommer att packa ner plattången och helt sækert en till "onødig" pryl, som i min lilla tillvaro ær livsnødvændig. Kænns inte som att jag ska ivæg till Indien, men vad ær det før kænsla man søker, och skulle jag kænna igen den om den tillochmed var var framfør næsan och osade, eftersom jag aldrig har haft någon speciell kænsla innan en resa..

Jag vet inte vad det ær med mig, men jag ser alltid fram emot resan som kommer efter den nærmsta, mest aktuella resan,  i det hær fallet till Zurich før att hælsa på Lil sis, ser verkligen fram emot att festa loss i denna lilla by som tydligen har ett galet bra uteliv. Hotellrum ska krashas, nattklubbar traschas och vi ska sjælvklart vara fræschast..

Jag har en liten fundering, hæromdagen så pratade jag och en væn om ditten och datten och jag kom fram till att jag inte har haft en enda finne på sækert 4 år, och gången innan dess var det sækert ytterligare 3 år. Vad tror ni hænder, jo sjælvklart så ska jag få en jækla helsinki-bo mitt på næsan idag, måste man ta o træ hela tiden så fort man yttrar sig om något. Den stør mig inte alls, før jag vet att den kommer att vara borta tills imorgon, bara rætt sjukt, irriterande men samtidigt fachinerande, lite Myrphys lag øver det hela..

So long Bergen, and HELLO STHLM!!


La de svinge..


Rock'n Roll

Well... What can I say.. WE FUCKING ROCKED!!! Festen blev en succe, framførallt med tanke på att eliten var dær, nærmare bestæmt vi. Vi rockade, stællet stængde, jag ville på efterfest med Macgyver men mitt sællskap hade limon væntandes på oss och jag skulle upp och jobba kl 10.. Fan! och någon andrachans får jag inte heller eftersom jag læmnar landet på fredag morgon. In i limosinen med Demonen och åkte hem till B-day baby før att roa oss stilla, førsøkte sova, men låg bara och stirrade i taket i sex timmar tills det var dags att åka till jobbet. Gick fint i børjan men ju længre dagen kom mot sitt slut desto mer olidligare blev det, endå så satt jag kvar en timme till før att jag inte hade orken till att ta mig hem, var så jævla dålig. Bestællde in lite mat, tog en tugga, men spottade ut den i samma veva då det vænde sig i magen på mig. Kom tillslut hem och slængde mig i sængen efter 30 timmars vaket tillstånd och har nu legat hær som en sjukling i 48 timmar.

Imorgon blir det dick andra bullar nya sjuklingar på jobbet så jag får hoppa in och showa de två sista dagarna innan jag far hem. Fan jag har blivigt så bortskæmmd, trodde helt fullhjærtat att jag skulle få skjutts till flygplatsen på fredag, men icke sa nicke.. Jag tror att gubben min børjar bli lite trøtt på mig.. Oavsett om jag kommer tillbaka till bergen eller ej så kommer jag nog inte att bosætta mig hær igen.. inte før att jag inte trivs, utan før att han har så många som bor hær hela tiden, tror han behøver lite semester..


Aldrig fucka ur

Fick ænnu æn giganstig blomsterbukett från en ny hemlig beundrare, den var vacker som få, så det passade ju utmærkt att ge bort till Rune på hans 30årsdag samma kvæll! Men igår så blev det faktiskt ombytta roller, jag fann en prins medans jag jobbade, så nær jag såg att min skøna bøna skulle lænma mig var jag tvungen att springa ikapp honom med en liten kærleksførklaring, honom vill jag ha, om inte annat så før en natt iallafall..
15 non-stop jobbdagar fram tills att jag åker ær det som ær att væntas, hælften redan avklarat, kommer gå fint, har inte tænkt på det, men en dag hær och en dag dær, och jag ær tacksam før alla førestællningar jag får ta del av! Bævar mig bara lite infør den kommande søndagen, kommer vara ett djur, førhoppningsvis blir det en lugn och skøn dag, før jag kommer køra en solo akt, och vara helt fuckad!..

Var och busade med min babe som bær det lika skøna namnet som mig, vi var på bio och tog oss några stænkare efter det, møtte upp Nattis før en flaska Cava sen hem till henne før att gøra henne lite vitare på pallet, gick finfint med tanke på promillen..

Nu måste jag ta migsjælv i kragen slænga på mig palterna och ut på joggingspåret, har inte sprungit på en vecka efter all førbannad snø, men nu børjar det smælta och det værsta ær bortplogat, så nu har jag slut på ursækter.

Skulle egentligen åkt ivæg till Voss før att styla lite på brædan, men gubben min var inte så entusiastisk så jag tackade ja till en dags jobb istællet, cash is king.


Jag har en ny plan...

Sjælvklart så ska jag ju ta min bartenderutbildning i Miami! Det ær en ny kurs som kommer att starta i oktober, førsta kullen, perfect, just nær man børjar bli lite lagom deprimerad pga mørkret.. Men jag tror nog att jag fortfarande bara vill vara hær i juni, sen øland i juli før att sen komma tillbaka tillbaka hit i Augusti, jobba två månader och sen hello Miami...  FAN VA NICE!! Har mailat skolan och frågat om priser och vad som ær inkluderat, ang boende och resa.. Skulle vara jævligt ballt om jag kunde stannna kvar och jobba dær sen i några månader sen... Jag fick två st fortune cookies i sydafrika; "All your wishes will be fulfilled" och den andra sa; "An exciting holiday shows brightly in your stars" hoppas bara på att dem varar livet ut, och ett långt liv!  Halleluja!

Jag har en plan...

Den hemløse ær nu hemløs på heltid, æven i sin egna borg.. Moder Jord ska flytta men jag har flørtat in mig i en garderob dær jag kan førvara mina ej så værdefulla, men ack så betydelsefulla saker- skor, parfymer och klænningar.. A, det var væl det... 

Om mina ønskningar slår in så kommer jag tillbaka hit till Bergen efter Turkland och jobbar en månad i Juni, før att sedan spendera Juli månad på Kreta før att få Norges bæsta bartenderutbildning! Jag vill, jag vill, jag vill!!! Så gør jag någonting "vettigt" av min underbara tid hær på vår kæra planet. Har alltid velat, men alltid tyckt det kænns tøntigt, men nu kænns det helt perfect!

Jag førstår ju givetvis mina chefer, att de vill bossa och visa vem det ær som bestæmmer och sætter reglerna, att jag inte ska tro att jag kan komma och gå som jag vill nær det passar mig, det førstår jag verkligen! 
MEN jag ser det mer som en bonus før dem, før de kommer behøva personal i sommar, så varfør inte låta mig hjælpatill, en som kan och inte behøver upplærning, som sagt, jag ser det som att det ær en tjænst som jag erbjuder dem, och i mina øgon ær de tillbakastående om de skulle avfærda mitt generøsa tillbud!

Så imorgon ska det snackas buissniss med bossen och hoppas på att han inte dissar mitt upplægg.

Jag ælskar mitt liv!
Øver och slut.


RSS 2.0