Stockholmsnatt

Fick finbesök från Malmö, vilket jag och Balou firade med god mat och gott vin. Jag blev överröst med bittra komplinanger som gör mig varmare än en pizzaugn och gladare än en sporthoj i 200km/h. Det har tydligen diskuterats vilt om mig och mina kära vänner hade då kommit fram till att om de skulle gå på en dejt med de motsatta könet och skulle vilja ha med sig lite moraliskt stöd för att lätta upp stämningen så skulle jag absolut inte få följa med! Eftersom jag då skulle stjäla showen, jag kan såklart vara i bakgrunden, om jag måste, jag kräver inte att stå i centrum, det bara blir så. Och jag är absolut ingen energi-tagare, tvärtom, jag går på solceller, är en riktig energigivare, en levande solstråle helt enkelt!

Utgången startade tvärs över gatan, närmare bestämt Marie Laveau, och dom har MIN drickbara fläderdröm! Jag ville ha lite mer bus så jag begav mig till Soap där jag inte varit sedan förra sommaren för att möta upp Hanna och CO. Eftersom vi är ett vant turné-gäng så begav vi oss vidare ganska snart till Vassa Eggen, hade jättetrevligt, skulle vilja bli bästa vän med allihopa, dessvärre blev majoriteten överförfriskade så jag och Bea bestämde oss för att rulla vidare och möta upp Pappa Palle på Rose.

Jag tycker att det är så j*vla synd att de spelar så tråkig musik, samma lika övarallt, hela tiden år, efter år, efter år.. det tar aldrig slut, kanske byter låt, men med sama beat. egentligen pinsamt att Stureplansmupparna har så taskig musiksmak. Jag vill höra mer trummor, bounce, rytm, levande musig som ekar genom hela kroppen, det går liksom inte att sitta still! Brazilian samba, Afrikanska rytmer, roots reggae, eller dem där kinesiska grabbarna som trummar som få, som bara får mig att dansa ur kroppen, inte för att jag kan, men alla kan improvicera. Hellre det än mupparna på V som står med pekfingret i luften och stampar med foten och kindbenensom snart ploppar ut genom ögonen..

Träffade några trevliga skåningar som jag sedan försökte skaka av, det är ganska skönt att kuna säga att man ska resa bort en längre period, för då får man ingen press på sig att försöka smita sig ur en jobbig situation när de vill ha ens nr.. De blir istället hjärtligt nerbjudna till det öiga landet, då får de väl dyka upp om de så skulle behaga..
Senare på morgonkvisten visade det sig att Balou hade tappat bort sin mobil, det var ju dumt. Bea ville rulla vidare mot Solle, men jag tackade för ikväll och begav mig åter igen hem till min boning för veckan. Plankade påväg ner till de underjordiska gångarna med en trevlig och fager man från staterna som var här i studiesyfte, mmm...choklad....mmmm....


Vad lever du för?

Jag har hittat mitt blivande jobb! Det är ju som klippt och skuret för mig, jag tror faktiskt att det var mig de tänkte på när de skrev annonsen! Jag ska åka jorden runt på 30 dagar och dokumentera allt, på alla sett och vis, filma, skriva fota,  via FB, blogg, twitter, youtube, u name it. Jag ska hitta alla små smultronställen och leta under varje stock och sten efter alla underbara, galna och fantastiska människor och platser som gör livet värt att leva! Jag tror helt seriöst inte att de kommer hitta en mer lämpad person än mig, omöjligt! De får ju hela paketet med mig, det är det här jag lever för!

På Sverigeturné i stiletter.

 Har varit på Sverigeturné tre helger i rad med flera hundra galna brudar som sprunget för kung och fosterland i stiletter, och idag var det min tur. Trodde att jag hade segern som i en liten ask, men icke, just innan start så kommer Jokern upphoppandes ur sin lilla låda och snodde min förstaplats, fan! Men! Jag fick en ärofylld 2:a plats. Jag glädjs åt att det var just hon som jag tävlade mot, för det var just hon som tog hem hela Uppsalastoppet, och kommer att skickas direkt till finalen i Estocolmo nästa helg, samt en fet revanch för mig med det, och jag kommer att bli den nykrönte Kungen av Kungsan, men har en känska av att jag kommer att bli rotmos..
 Om jag bara hade haft mina leggings och liiite länge ben så tror jag att jag hade tagit hem segern, optimist? - Givetvis! Måste leta upp ett par stabila klackar som sitter åt ordentligt runt ankeln, jag vet att jag inte kommer ta hem hela segern, men skulle så gärna vilja vinna mitt hit iallafall! Vill inte gärna ta mina egna klackar, dels rädd för att förstöra dem, men framförallt för att alla mina skor är MINST 10 cm höga, och gränsen går på 7 cm, dessa 3 cm gör mer än vad det låter som.. Tips från coachen...

 Jag älskar för övrigt studentstäder, galet billiga utekvällar! Gjorde Jönköping och Linköping förra helgen och helgen innan dess tog jag Lunds oskuld och festade i Malmö med basisten från Iron Maiden. Jag älskar att vara på turné, det känns som att man är utomlands, det är bara härlig kärlek i luften. Appropå det, vi har trevligt ögongodis med oss på vägen som jag gärna skulle vilja sätta tänderna i...


RSS 2.0