Du vackra flicka.

Jag är vacker. Att skratta är vackert. Vackrast är jag när jag skrattar.

Gangbang

Igår blev jag tvingad att ställa mig framför spisen och fixa iordning en fyra rätters. (egentligen tre men herskapet krävde två olika desserter med mellanrum) Min goda granne kom sedan över med en box rödsjut och vi gaggade oss igenom halva natten tills jag somnade stående, han drog hem och jag hoppade ner  i bingen och skedade med Balou.

Vaknade av ett gangbang i sängen med Lil sis och Balou, riktigt mysigt!
Älskar innehållsrika frukostar btw, speciellt om det är någon annan som styr upp den! Balou drog vidare mot nya äventyr medans jag och Lil sis kollade på Bernad och Bianca i Australien, en helt fantastisk film, storyn, musiken, bilderna, underbara! Älskar de gamla Disney filmerna, om jag skulle adoptera en liten pyroman skulle jag endast låta ungen se de gamla klassikerna istället för de nya animerade rymdmonstren.
(Appropå det, ungar som glor på dumburken, föräldrar som låter tv:n vara barnvakt, förbaskat! Barn ska inte se på tv om de är under 5, bevisat! Till vilken nytta undrar jag framförallt, förutom barnvakts effekten, ut och lek istället! Lätt för mig att säga? Absolut! )
Hur som haver så åkte jag iväg och slog ner tre indier på åsögatan, och kokade dem i lite youghurt, curry behövdes inte tillsättas då de redan hade det i blodet. Blev sedan ivägslavad för att måla om sovrummet med en dick på halsen och foga golvet till den stora brodern.


KABOM!

Nu har jag tröttnat på detta avlånga land med alla gråa och torra människor som aldrig följa med ut på nya äventyr. jag har endast 6 hit jobs kvar dessa två veckor, det är en sån torka! Efter dem är jag fri som en fågel, kan tänka mig att jag behöver gå under jorden då, och vad passar inte bättre än en utlandsresa med solterapi.
Jag har försökt att ragga folk till att resa med mig, men om de inte jobbar så har de inga pengar eler så pluggar de, vilket är likamed inga pengar osv, osv, ursäkter, ursäkter och dessa förbannade ursäkter har jag nu tröttnat på. Egentligen så är jag inte överförtjust i tanken om att resa iväg själv till egypt, men känner nu att jag inte har något val, jag mår inte bra i detta vintertäcke. Jag trodde för ett tag att det var vår, blev nästan lite lycklig, tills- KABOM! Snöstorm, dont get me wrong, jag älskar snö, men då vill jag utnyttja den också, vara en del av den, men åter igen tråkiga människor som inte har något barnasinne kvar att följa med mig för att åka lite pulka i Hammarbybacken.

Imorgon gäller det, be there or be fyrkant!

lets talk abous sex

http://www.youtube.com/watch?v=qzfo4txaQJA

..old style..

http://www.youtube.com/watch?v=ipZDG6__Zfc&feature=related


sexigare

http://www.youtube.com/watch?v=q75gREOjyFI&feature=related


Lets talk about sex

Btw så är jag så överkåt, mer än en vecka sen som jag fick ligga. Det jag inte förstår är varför ska man INTE har sex om man kan, jag förstår ju mig som inte vill hoppa i bingen med vem som helst (nästan  iallafall..) MEN om man är i ett förhållande finns det ju ingen andledning till att INTE ha det.
Jag drömde -barnförbjudet- inatt och vaknade upp så sjukt frustrerad, jag förstår att det kanske bara är så för att man inte kan, man vill alltid ha det man inte kan få, eller näe, stämmer inte i detta fall, jag vill nog mer eller mindre alltid. Dessvärre så gjorde jag slut med mitt ex därför att han inte var lagt åt samma håll som jag, för honom räckte det med en till två gånger i vecken, och endast då på morgonen, i sängen.
Jag vill inte bara ha sex en till två gånger i veckan, jag vill ja sex minst en till två gånger om dagen, inte i sängen, utan där man befinner sig för tillfället när man blir kåt, köket, hallen, duschen, vardagsrummet, bordet, golvet, dörröppningen, you name it! När man är kåt så har man sex, jag har absolut ingenting emot att ha sex i sängen eller på morgonen om det inte blir en enformig morgongympa utan improvisation. Sex ska vara roligt, hett och vibrerande.

Så är du kåt och behöver ligga så vet du vem du ska ringa, eller ännu bättre, besöka, men ring gärna innan så att jag håller mig hemma då. Och du, helst så vill jag att du har ett fördelaktigt yttre (eftersom vi bara ska ligga skiter jag i din personlighet) men det är inte hela världen om du inte skulle ha det, vi sätter en påse på huvudet på dig med hål fär mun och ögon. Och det där med personlogeten, det skadar iofs inte om du skulle vara helt perfect, medans vi endå håller på menar jag..

Miss handyman.

Igår natt blev jag kidnappad av the Bigbrother för att enligt honom slava under hans ordrar, själva arbetet gick ut på att slipa golvet i hela hans nya slott, en mordernare askungen. Men som jag tyckte var skitkul, jag har ju varit avundsjuk på  självaste Jultomten hela veckan eftersom han ska åka land och rike runt och riva kök, (efter julen är det lite jobbtorka, det är Nissarna som styr upp det mesta uppe på verkstaden, Jultomten tar egentligen bara åt sig äran, men så är han ju lite smartare än Nissarna, men det är tillochmed Linda från en annan del av Köping också.) så nu får jag också vara lite handy man, visserligen får han betalt och inte jag. Men det hör inte hit, jag har nog roligare eftersom jag har ett litet inflytande i hur slutresultatet kommer bli. Jag är riktigt kåt på lila, men the Bigbrother är inte lika övertygad, babysteps, babysteps..
Nu väntar jag bara på att han ska flyga över så att vi kan får lite action!

Ryska posten

Jag bestämde mig för att avmaskera mig från min fiffiga kammoflage och slog därför tre flugor i en smäll, inte för att det gick speciellt mycket fortare, men det blev av. Medans jag ingick förvandlingen sterliliserade jag både mig själv och badrummet, skrubbade alla väggar och dyligt, då jag vill att mitt nya hem ska vara just det- mitt. Utan någon annans snuskiga vanor.
Blänkande rent blev det iallafall, och medans jag står där rödmosig, naken och med slickat hår ringer det på dörren, jag roffade åt mig den första handduken jag ser och försöker vira den runt mig, vrider om låset och öppnar dörren när jag märker att detta inte var en vanlig kroppshandduk utan en handduk storlek mindre för händerna. Och vem står där om inte ängelen Gabriel själv som en hägring, men till min stora lycka så visar det sig att det inte var någon hägring, inte heller ängelen Gabriel, men däremot min nyinflyttade hunkgranne.
Jag fick bita mig i läppen för att inte fråga honom om han hade lust att fortsätta duscha med mig eller ta en kopp te eller två.
Tills jag kommer på att jag står där rödmosig med slickat hår och stjärten bar, kunde han inte ha förvarnat mig lite och kommigt en kvart senare, så att jag kunde ha förberett lite porrat till det hela.. Tydligen så det hade läckt ner vatten till honom längs ena röret när jag skrubbade som mest.. Jag fick ju förklara för honom hur allting låg till, vad jag gjorde, att jag duschat och gjort rent toaletien i tre timmar.. hmm.. det där lät inte så bra va... Hur som haver så tänkte jag springa ner senare och kanske be om lite testosteronhaltig hjälp för att täppa till det lilla hålet..

Tillsvidare så fortsätter jag min sanering nu i den övriga delen av etagevåningen.

mamma kom hem

Mamma kom hem, för jag längtar efter dig, kom innan sommaren är slut lilla mamma, åskan har gått och om kvällen blir det mörkt, stjärnorna syns nu på himelen igen. Allt jag vill ha är ett halsband av korall, ingenting annat, det kostar för mycket. På våran tomt är det nu så mycker bär, och fullt med ungar hör fåglarna där. Sjön är så varm och jag badar varje dag och jag hoppar i utan att bli rädd för nu simmar jag så bra. Vi har så fint nu i vårat lilla sjul och en liten gran har vi också sett, en som vi ska ha till jul.
Detta har jag skrivigt nästan bara själv och jag ska börja i skolan til hösten. Mamma kom hem,  jag vet något som du får.

Kvällen outfit

hittade denhär i grannens soptunna, gjorde succé på invigningen, grabbrna dreglade som få, för det var just de dem var - få, närmre bestämt inga, noll, men jag klandrar ingen, jag åt ganska mycket vitlök till lunch nämligen.

Den här gamla trasan hittade jag i grannens soptunna, tillsammans med deras döda katt som agerade perfect som peruk. Jag gjorde verkligen succé, grabbarna dreglade som få, för det var just det dem var - få, närmare bestämt inga, noll, men däremot var det några som spydde. Men tror att det kan ha att göra med den där jävla katten, han stank ju gammal dör råtta, borde ha borstat tänderna på det stackars aset, men då vet jag det tills nästa gång iallafall.

Snaska kotte.

Jag pratade med min blivande man på telefonlinjen, en riktigt trevlig karl det där från de södra trakterna av vårat avlånga land, skulle gärna vilja snaska hans kotte.
Men dessvärre så var jag inlåst i slottet med den onde häxan och den hög(ljudd)a draken. JAG VILL(snaska), men överlämnade mig till the bigbrother som på gott och ont ser allt. Den onda häxan som med sina vackra kakor och bakelser hade lurat dit mig för att tillaga mig istället, kardemummadoppade pepparkakor med glasyr och cokablad var endast en enda stor inbildning.
Jag trodde aldrig att jag kulle få se hela famefaktory-gänget stå och doa i bakgrunden till mig när jag öste på i falsett med vibrerande strupe. Men körslaget hade nu blivigt min publik och klappade händerna i otakt, man ska lämna medans man är på topp med rake ryggen, armarna åpp, höftena pa led och dansandes, MEN! det har ar inte romba!


Trevlig semester!

Min mor blev så rädd när hon såg mig att hon bestämde sig för att fly till cooköarna.

Jävla Marsianer!

Ve och fasa! Någon har länsat mitt kassaskrin, (jag kan lova att det är Gammelsmurfen som är i farten då hans pension inte räcker till hans beroende på flugsvamp) det är tuffa tider nu. 
Till min stora besvikelse så hade Marsianerna plundrat mitt rymdskepp och laddat sina k-pistar med lingon, och siktade nu rakt mot mig, jag lyckades få igång mitt skepp i sista sekunden och kom undan med ett litet köttsår i magen, men det läker säkert ihop inom en vecka.
Snart bär det av mot solens rike för en invigningsfest hos herr Wallenberg med fröken Stil, då mitt rymdskepp fortfarande är trasigt och jag inte har tid att laga min pärla så får det bli till att lifta.. Tänkte eventuellt möta upp mr X för en liten snabbdejt, men får se om min tyrbara tid har en stund över för lite blygt smicker, jag känner att jag och mitt ego behöver boostas lite..

Jävla Marsianer! Om de inte skjutit ner mig kanske jag skulle fått ligga med någon trevlig hunk i garderoben på invigningen. Men ett ypperligt tillfälle för mig att spela lite svår istället!

Skönhet har aldrig varit vackrare.

Jag kom just hem från de förlorade människornas land, aka IKEA, de psyksjuka och de mentalt störds paradis. Jultomten kom och hämtade upp mig med sin nya släde, han hade sitt vackra paket med sig, men ingenting som jag dessvärre fick ta del av.

Nu ska jag och mitt lilla fro ut och gå för att hälsa på den talande bananen som är nyimproterad  från Brasseland, fick ett litet porträtt av bananen på min blivande man, skönhet har aldrig varit vackrare!

Välkommen in!

Jag lämnade den nerkvaddade kvarten tidigt i gryningen efter en lång och härlig hotellfrukost, vågade inte röra mig bland kollektivresenärerna då mina guldtacker var allt för synliga för FRA. Anlände till sankte erik efter en lång vandring för att dumpa Balous varktyg efter en noggran sanering. Delägaren flyr landet till vegas på söndag för att föreviga sig i olyckan, en olycka som enligt henne är lycka.
Jag begav mig mot underjordens mörka gångar och tunnlar med ett förkläde som visade sig kunna en hel del själv om både potatisodling och cokablad.
Apan skulle få sina innre organ utskyfflade med en spade från toys´r us hade jag fått beställning på, ordrar är till för att följas, lagar till för att brytas.
Jag lämnade iskallt blodbadet för att lämna den beställda varan till Lillasyster som skulle lämna staden med Balou för en lååång helg upp bland de snötäckta bergstopparna, det kan dem behöva, jag är dock lite orolig över sällskapet, gorillorna med de hyenliknande skratten och de dåliga skämten, men jag ska få en daglig rapportering och uppdatering. 

Innan jag lämnade lillasyter så tog vi båda varsitt både uppiggande och lungande för att klara av den resterande dagen, men innan jag ens hann lämna byggnaden ser jag snuten som lurpassar bakon knuten. För tillfället var dem det minsta problemet, jag ser en flock med vargar kommandes galoperandes emot mig. Mina norrländska lodjursögon lyckas få dem fallandes på rygg likt de avsvimmandes små fåren på film.
Nu var det plan B som gällde, inte ens min egna mor kommer att känna igen mig! Peterpans alldeles egne Tingeling lyfte på lillfingret och förvandlade mig till den afrikanska drottningen jag var född till att vara! NU kan jag hypnotisera ALLA med mina smaragdgröna ögon som är fångde i det vilda lodjuret.  
Några av mina patienter har gjort mig mycket upprörd på ett väldigt oproffsigt sett, de ska straffas men tandkäm, jouice OCH kaviar! (överväger även att smyga i ganska mycket lavemang och sötta dem på em y-buss upp till överkalix.)
Jag har bestämt mig för att Bobban ska föreviga en del av min förklädnad, han vet inte om det än dock...
Efter en lång dag fick Storebror komma och eskortera mig till dörren efter att har klargjort för oss att ingen eftersvansandes liten jävel var med. Morgongagen vet jag inte riktigt vad den bjuder på än...

Välkommen hem till min enka boning.

RSS 2.0