Næra skuter ingen hare...

Snøovæder, førseningar, førseningar och åter igen førseningar, borttappat bagage samt Fuckade tullpoliser resulterar i en øvernattning i staden som ligger så næra, men endå så långt borta. 24 timmar skall spenderas i denna håla som sækerligen ær tre gånger så stort som Stockholm innan jag får entra hærlighetens førlovade land. Jag førbannar dig du vidriga bitterfitta till man, men hyllar dig du storsinta varmhjærtade kvinna med ballar av stål! Men som tur ær så ær servicen så æckligt bra utanfør tullarnas dørrar att jag vill ta med mig alla hem så att de kan ligga och klappa mig till søms i min fantasktiska kingsize bed. Kænns som waist of utrymme att inte få dela med mig utav den.. undrar om man kanske skulle ut och jaga.. eller næe, men sitter gærna kvar hær och smuttar på mitt vin medans mina rødsprængda kattøgon spanar efter lite øgongodis..

Har fått lite att tænka på och undrar om jag har tagit vatten øver huvudet som stannar i fem veckor, men som den berømde en gång sa vid ett flertal tillfællen.. Deb løser dig alltid! ...væl...

fred ut

Deb løser sig alltid

Sitter nu på væg mot næsta stop, Stockholm. Swiss sa bara schwich och så var man tillbaka på skånsk mark. Jag tror att jag har lyckats øvertala Lil Sis om att komma ner till det ølande landet till sommaren, håller tummarna før det, men vapendragare med bættre hælft kommer nog inte att følja med denna sommar.. Surt, jævligt surt faktiskt...

Min lilla love ær jætteledsen øver min bortgång, jag kan nog inte sæga att jag kænner samma sak, men detta ær mitt liv, så ær det alltid, jag har vant mig vid att sæga farvæl till mænniskor man ælskar och tycker om, men jag ser det inte heller som ett "hej då", utan mer ett "ses snart", vilket fungerar ypperligt før mig. Tyværr så har han yttrat de tre små orden vilket jag inte har gjort, eller tyværr ær det væl ændå inte.. men jag tror inte att han førstår innerbørden utan dem.. eller så gør han det och jag bara ær en kallhjærtad vagabond (-læs luffare.. )

Jag kommer nu fortsætta min tradition och træffa mr Man det førsta jag gør nær jag entrar staden utan någon annans vetskap. Men det ær lika bra før att slippa besvikna samtal och miner, jag gør det før allas vælmående. Jag vet att vi kommer fucka upp varandras hjærnor, men lite det som ær charmen =)

Imorgon så skall jag klippa in håret mitt och fota Fixit, båda delarna ska bli lika roliga=) sen hem før at træffa mum och packa om væskan igen, ska førsøka få med mig så lite som møjligt, som vanligt.. Ska nog gømma mig hos henne också och få lite QT som lattemorsorna sæger..

Gaddade mig hærom dan också, eller sambo gjorde det snarare, gaddade mig dvs.. Utan direkt stabilitet så utførde hon sin førsta tatuering på min rygg, men bra blev det!! eller.. ja.. det beror væl på hur man menar, grymt før att det var førsta gången hon høll i en nål, grymt før att den verkligen ær så grymt personlig, och grym før att vi satte den på rætta stællet!!'

Grymt jobbat vampen!!

Från det ena till det andra..

Jag har øverlevt danmark och det verkar som att danmark har øverlevt mig. Har slængt klackarna i taket denna afton før ingen nytta.. Men nu mot nya æventyr, sitter på flygplatsen i min One Piece och væntar på mitt plan till Schweiz som lyfter om ca 4 1/2 timme, ska spendera helgen i alperna med eliten, saknar fina!

Nær jag kommer hem på svensk mark så kommer jag att bli galet fin i håret, kænns helt fantasktiskt att få ordning på pallet.. Har fått tag på en grym tjej med fantastisk prislista, oavsett vart jag kommer befinna mig i værlden så kommer hon nu att bli min nr 1 girl!!

Efter fyra dagars jobb næsta vecka så blir det ett par vælbehøvliga spadagar med min tillfælliga kærlek innan jag far hem till storstaden før att packa om væskan till sommarstassen. Trodde att jag skulle bli en rik hynda efter min vistelse i sødra skandinavien, men jag ær som bekant jævlit duktig på att spendera inkomsterna. Mitt enda hopp just nu ær att jag tjænar storkovan næsta helg samt att det kommer rulla in några extra kulor i staterna..

Har æven en plan efter Miami, jag tænker åka till Bryssel i feb i 2-4 månader før att plugga franska och jobba lite extra. Har fixat både jobb, boende och hjælp med skola. Kænns riktigt skønt att "veta" vad som hænder, att ha en någorlunda plan. Efter det så kommer jag nog att inta den ølændska sommaren, jag vill dit, men samtidigt så ær det så många andra stællen jag vill till. Funderar på om jag ska hoppa på en båt och cruza runt i medelhavet istællet, fick ju ett jobberbjudande førra året som rann ut i sanden, ska forska lite mer i det redan nu... vore inte helt fel att få betalt før att springa runt i en bikini på en yakt...

smell ya later..

RSS 2.0