Jinxad

Det blir inte alltid som man tänkt sig, och ibland så blir det allt förutom det man tänkt sig. Började med att ta brädan ner för vulkanens branta gap där jag kom levande ifrån med en hjärnskakning och tredje gradens brännskador på min vänstra kroppshalva. Smärta och elände, men detta får ej hindra min i övrigt trevliga dag.
Aftonen närmade sig och hungern lika så. Bokade bord och blev lovade underbar havsutsikt, men fick istället ett litet hörn med en gläntande dörr till ett mindre aptitligt rum. Bad om en omplacering med den utlovade utsikten,
 -Nemas problemas, ankflocken vaggade lydigt efter till en egen helt tom avdelning.. hmm ok, inte helt vad vi hade tänkt oss, men låt gå. Beställde in en fördrink samt en Cider till maten och servitören kommer in med en BURK kopparbergs päron cider och ställer på bordet. INTE ok. Slatan beställer sitt rödtjut som är korkskadat, en ny flaska tack.,
 -Nemas problemas.
 -Och ett glas vatten till det tack.
 -Nemas problemas. Dessert och avec, mmmm... mumma...
 -Notan tack. -Ursäkta mig, men jag undrar varför ni har tagit 30 skr betalt för vattnet till vinet? Det är enligt mitt tycke obligatoriskt till vin. Om JAG hade beställt in det som inte druckit vin och fått in en flaska Evian vatten så absolut, men det här är  till rött vin ur en vanlig liten karaff.
-Jo men det här vattnet är filtrerat!
-Ok, och det är inte vanligt driksvatten menar du då eller?! Skit samma, känndes bara så oerhört B.
Kan för de nyfikna berätta att de resterane timmarna sommfanns kvar av denna trevliga afton sög ganska hårt de med.

En ny dag gryr med nya möjligheter. Härligt, vi tar igen det idag istället hemma i storstaden. Börjar i tid, men känns inte riktigt 100, skit i det ikväll tar vi igen oss från gårdagens misslyckande, det blir en riktig barrunda som heter duga. Fullt ös medvetslös!
Börjar på O-baren knökat med folk, rullar vidare till Soap för att bara ta några glas och danska av oss men efter en kvart kommer Lillasyster fram och berättar att hennes lur har blivit snodd som hon köpte för tre veckor sedan utan försäkring. Sug k*k! Skit samma, spärra och festa vidare, ingenting som man kan göra åt saken nu.
Fortsätter att ha trevligt, så trevligt att jag skrattar att jag tar fart med hela kroppen slänger mitt huvud mot bordet, men AJ! Där stog det tydligen en ölflaska som blev lite väl närgången¨på mitt öga, och 10 minuter senare ser det ut som att jag har gått en rond mot Cassius Clay. Alla försökte hålla humöret uppe, men vi sket i det och avslutade våran barrunda och tragiska helg genom att åka hem.

Trevlig helg!

P.s


Låt skumpan flöda och helium inhaleras, var hög på rosé och vidriga shotts! Nu vet du vart ribban ligger, Grattis Hjärtat! P.s Jag bjuder på baksmällan..

Stanna, snälla stanna, bara en månad till iallafall...

Underbara Sommar! Tyvärr alldeles för kort, men jag har njutit varenda sekund utav den, alla människor, platser, möten, händelser, jag har vikt ihop och sparat allt i ett litet kuvert och lagt det i min bröstficka nära hjärtat. Kärlek till alla som har gjort denna sommar så fantastisk!

Men efter sommar kommer höst, vare sig man vill det eller ej, och med den även mörkerdepritionen, om man inte styr upp en plan dvs, eller flyr, det brukar jag vara ganska bra på, då slipper man vara så eftertänksam, det är bara att göra. Men till det så ska jag faktiskt ha en startplan iallafall..
Det jag blir ledsen över är att folk kanske ser mig som mycket snack men liten verkstad, jag har aldrig sagt att jag SKA göra något, bara att jag vill, funderar, drömmer och önskar. Jag är en optimist ut i fingerspetsarna, iallafall i drömmarnas värld, varför vara pesemist mot något som inte ens existerar, då går jag istället över till optimistisk realist när det gäller.

Så min plan är följande: Stannar kvar i Estocolmo September ut och sen till Danmark, eller ev. Norge, beroende på vart jag får jobb, tar först det ena landet och sen det andra kanske, jag tröttnar ju så fort. Jag har en tremånaders gräns där jag kan göra samma sak 9-5, sen så måste jag fly, har jag inte hunnit ställa till med något problem så har jag istället gått in i väggen eller festar när jag inte jobbar och sover när jag borde jobba..

Och vad ska jag jobba med kanske du undrar.. jaa.. Kanske berättar det lite senare när mina planer börjar träda i verket..

Happy? B-day!

Imorgon bär det av ut på Östersjön med en Västindienfarare, sol, mat och rikligt med fylla i goda vänners lag väntar. Balou fyllde år förra veckan och får nu detta i present, det hon inte vet är att hon inte kommer att komma levande därifrån, hon har nämligen aldrig åkt systrarna yster tidigare! Det kommer att bli en lååång låång resa som hon kommer glömma alldeles för mycket av, alldeles för tidigt och resten kommer hon att försöka förtränga..


RSS 2.0