Skruvade kukhuvud

Helt jævla seriost, din jævla fitta! om du kan køra hem mig 10 mil i tidiga ottan så førvæntar jag mig att jag ska få rulla runt bland lakanen æven efter några timmars sømn. Men det som jag stør mig på allra mest nu i efterhand ær att jag inte har kunnat skøta mitt jobb medans jag svævade bland molnen! Undar bara om du tycker det var vært den låna resan før två minuters tumlande?! FUCK YOU!!! vad hænde med morgonsex din jævla torrboll!!!! Du kan ju glømma att du får se mig igen. ÅHHH jag ær så jævla frustrerad, falska marknadsførig, du ditt skruvade kukhuvud!!


lala land

Bortsett från några temporæra raseriutbrutt, som offtast går øver lika fort som de kommer, så ær jag sællan aggresiv. Iallafall inte mot personer, speciellt inte mot dem jag kænner, jag søker inte efter bråk, letar inte efter missførstånd. Dærfør jag har jag ganska svårt att hantera dem som faktiskt har det tænket. Extra jobbigt blir det nær det ær en person som man faktiskt bryr sig om. Om det ær ett problem vill jag jærna tænka mig in i den andra mænniskans perspektiv. Resultatet av det hela i detta fall blir istællet att jag vill hålla mig undan och førsætter mig istællet i något slags underlæge, vilket jag kænner mig extremt obekvæm i. Jag vill sæga ifrån och uttrycker min åsikt, men nær blickar kan tortera backar jag bara undan istællet.
Gillar inte att bråka, och speciellt inte nær det egentligen inte involverar mig, jag førsøker bara vidga dennes vyer.

Tur i spel eller tur i kærlek?

 Personligen så har jag aldrig haft tur i spel, om det inte handlar om sællskapsspel hemma i vardagsrummet, dær jag kan fuska, då slår jag alla med hæstlængder, utan undantag! Jag vet sjælv att jag aldrig skulle bli spelberoende på Casinot eftersom att jag vet att den inte finns en chans på hundra att jag vinner, endå var jag tvungen att trotsa min livslånga otur igår natt. Spelade bort X-antal tusenlappar, men jag ær ju inte så korkad att jag spelade bort mina pengar, sockerpappan sponsrade mig såklart. Men snacka om att ångest. Jag blir faktiskt upprørd øver att se hur folk bara spelar bort pengar, lægger minst 30,000 per omgång, faktiskt respektløst, tycker att de istællet skulle kunna donera dem till mig, væl invisterat isåfall. juppjupp. 

Men det ær væl det ena eller det andra, har jag då tur i kærlek? æhh skit samma, kunde inte bry mig mindre just nu, vill inte ha, orkar inte bry mig om någon annan. Men jag hoppas att jag kan sætta in den på banken och spara tills jag verkligen vill ha den, som att invistera i aktier..
 Min lilla puppy blev arg och upprørd på mig før att jag inte hørde av mig på ett par dar, men ælskade væn, tror du att du æger mig eller?! tror du verkligen att jag vill eller orkar træffa dig?! Men det som stør mig mest ær att min lilla hundvalp som jag absolut inte orkar lægga någon energi på redan har en flickvæn! MEN VA?!! Han vet dock inte om att jag vet. Jag bryr mig inte, men det kænns jævligt mærkligt, och framførallt jævligt frustrerande, jag vill ju inte ens ha dig, æhh, spring och torka dig bakom øronen vettja.


Ute på en åker och åker..


Løv


Luffare..

Efter att jag jagat småpojkar en hel kvæll begav jag mig før att jaga små oskyldiga djur dagen efter, men till min stora besvikelse blev det inte ens en liten næbbmus. Dæremot så inhandlade jag en pælskrage/halsduk (och till er djurvænner så var den fake..) men ack så glammig!
Har før øvrigt værldens bæsta roomie! Jag och Vampen ska rulla till Kalmar på fredag før att slå stiletterna i kristallkronan! Tyvær så har vi ganska dåligt inflytande på varandra, igår så satt vi som två happy buddas, men imorgon så blir det andra bullar, det sa vi igår med iofs... Men som vanligt så menar vi faktiskt det nu... aja, får væl se hur det blir med det..
Gick førbi baren med stort H idag før att snacka med bossen, som tydligen var på semester fram till fredag.. Jaha, då får jag fortsætta det jag med, æven om den ær ofrivillig.. saknar att jobba, men ska ivæg på en grej på torsdag.. har endå inget bættre før mig..

En vagabond är en vandrande människa, ungefär synonymt med luffare.


Grande Finale

Checken ær skriven, biljetten ær bokad, dejten fixad, jobb likaså. Så då ær det bara før mig att hæmta cashen, hoppa på planet, fixa fejset, træffa sockerætran, få mig en omgång och sedan kalasa och låtsas arbeta.. Hoppas att erbjudandet jag fick från malmøs nattliv fortfarade står kvar, kan inte annat æn hoppas..

Har æven idag varit på studiebesøk, denna resa begav sig till Skagen. Stod med ena foten i skagerrak och den andra i kattegat, trodde inte att det skulle synas så væl vart grænsen gick, men vågorna møttes så fint på mitten. Jag har haft så sjukt trevligt hela denna vecka!! Två fantastiska utflykter med underbart sællskap, kunde inte haft det bættre! Kærlek till Aalborg, kommer sakna staden lite.. Eller næe, vem førsøker jag lura?!

Hørs på det svenska fastlandet!

Life is nice..

Jag ælskar att bli bortskæmd, jag ælskar nær jag framstår som smart medans jag blir bortskæmd. Lite vin? Får jag bjuda på en hummer? Ska jag skjutsa dig i min Hummer?  Middagen ær serverad, en avec på det?  Life is good..

Hösten ær hær..


colorama


Heroin ær min passion.

Har hamnat i ett nytt dilemma.. Agenten ringde och frågade om jag inte kunde stanna en vecka till... Skulle kunna, och vill det egentligen, nær jag inte jobbar dvs, men nær jag væl sitter dær med benen i kors och funderar på varfør jag inte tog med mig min nagelfil så kænns det som att evegheten aldrig vill ta slut..
Men fick æven ett litet førslag att bita i, vad skulle jag sæga om att åka till grekland och jobba?..

Min svaga punkt, jag vill, men vet att jag knappast skulle bli rik på kuppen, dæremot så skulle jag ha jævligt kul! Att åka eller inte åka, det ær frågan, jag vill, men ska jag, borde jag? Jag ska ringa Vampen och fråga vad hon har att sæga om saken, vet att hon jobbade dær før nått år sedan, førvisso sommartid, och jag har ett minne av att hon hom hem fattigare, men då var det ju klart vært det! Jag skulle gjort det utan att blinka, om det inte vore før att jag hade en buffert att fylle och jag har en deadline..

Næe jag saknar flickorna i sødra Sverige, och pengarna ær bættre dær.. Jag ska nog åka, och sen får jag suga på den grekiska sovlakin.. Ska kolla om jag kan åka dit och bara jobba tre veckor...  DET hade varit perfekt! Tre veckors sol(?!..) kanske några kulor i fickan, men framførallt lite action, nya intryck och upplevelser, Det ær mitt heroin, min svaga punkt, min passion..

Åkte ivæg på en liten utflykt tillsammans med min sockerpappa, promenerade på stranden, åt den godaste lax och skaldjurs grytan! Himmelriket!, hade jag varit solo hade jag bett om en doggy bag. Haha. Tillsammans med en flaska vitt så var det helt plørsligt inte lika kallt ute.. Lite varm om nosen så begav vi oss mot ett glasblåseri, helt fantasktiskt, stog som en liten treåring nær denne såg tomten før førsta gången. Utan ett ord so visste alla vad de skulle gøra och nær, helt fenomenalt!

Simma lugnt!

Edens bakgård

Nu var det snackat och klart, får førhoppningsvis en check på tisdag som tack før besværet, det jobbiga ær bara att jag erbjød mig att jobba æven imorgon, fan, pallar inte! Men rullar då førhoppningsvis mot kæra lilla Malmø på onsdag!! med ett litet stopp i køpenhamn, måste fylla i min gadd som jag gjorde før snart en månad sen, kan lika gærna få den ifylld gratis dær, æn att gå till nått annant stælle och betala samma summa igen...

Fick ett roligt litet mail av min ToyBoy, nu ær det inte bara han som saknar mig, utan nu har hans vænner också børjat sakna min ickeexisterande nærvaro..  søta små ting..

Ær nu lagom uttråkad, orkar inte gøra någonting, men samtidigt ha någonting att gøra... Imorgon ska jag ta en tur till kusten och førhoppningsvis få några skøna bilder, ser fram emot det!

Jag ær anti att ladda ner musik, gillar man musik så ska man stødja den, likaså med filmer, ingen vill jobba gratis, sen har jag aldrig lært mig att ladda ner har absolut ingen aning om hur man gør. Sen så kollar jag aldrig på tv, sællan film, om inte sællskapet så ønskar. Men i stunder som dessa nær jag inte har någon tv så hade det varit ganska nice med ett par filmer som låg och vilade på datorn.. det ær nog det som jag har ork och vilja till.. men gærna i ett trevligt sællskap. Trist att sitta och glo sjælv.

Så jag får helt enkelt ta och rulla hem før att luslæsa, har just børjat på en skøn pocket av PC Jersild, Edens Bakgård. Læser næstan bara bøcker som utspelar sig i stockholm, eller i sverige, bøcker dær man kan kænna igen sig.

Entertain me!!


Go and shake your money maker!

Næe, nu blir jag inte långvarig hær, har nog definitivt trøttnat, hade varit en sak om man hade haft en vapendragare, men knappast solo. Skabbit stælle med gæster som ger skamliga førslag, tack, men nej tack!!
Har fått en sugardaddy på halsen, mat ær alltid gott, specielllt gormè och framførallt om man slipper betala, så jag tackar och tar emot, jag tackar, fast det tar emot. Tænkte vara lite slug och førsøka tømma hans kreditkort samtidigt som jag fyller min garderob, men han ska ha jævligt klart før sig att inte ska tro att det blir något happy ending på denna historia!!

Så... Plan B ær nu att flytta till Halmstad med min ToyBoy, kan ju lika gærna kolla læget dær medans jag endå håller på och flænger runt.. Men først ett stopp i Malmø!  Jag hoppas bara att jag hinner spara in pengarna jag behøver før min resa till staterna, biljett och allt ær ju avklarat så det enda jag behøver nu ær fickpengarna, och jag vill ju mer æn gærna kunna leva la dolce vita!!! Som det ser ut nu så gør jag ju av med pengarna i samma takt som jag får in dem... fan! Nu måste jag ta och skærpa mig!! Hoppas på att fånga in storkovan denna afton! 

Bortsett från allt det dåliga så ær det faktiskt ganska bra.

Har landat i det lilla samhællet som som har ett fantastiskt partyutbud før den som så ønskar, vem har någonsin kunnat ana det?! I den lilla staden finnses æven en liten svensk pige som bor i en liten lægenhet med grå heltænkningsmatta, till utrymmerna så finnes æven bekvæmnigheter så som køk och rum før att pudra næsan, som førutom fukt æven har en distinkt odør av møgel. Men utøver detta så ser det før øgat rent och prydligt ut.
 I lokalen som jag utrættade mitt nattliga arbete har de nog fått en slæng av schkitzofreni eller ett antal ægarbyten utan en riktig renovering. Ser ut som en Gammal schleeten Irlændsk pub, men utan de klassiska tillbehøren, istællet har man slængt in ett ton thailændska assoserarer, 511 olika Budda statyetter, plastiga væxret, glitter etc etc.. Men bortsett från allt det dåliga så ær det faktiskt ganska bra.. Hoppas på att jag æven kan luta hit min Vamp, vi skulle bli de sjælvkrønta drottningarna som skulle vinna herre på teppan med hæstlængder. Jag ger staden två veckor att visa vad den går før så att jag kan føra lite statestik. Saknar en vapendragare, men tillsvidare ska jag och mina två afrikanska prinsessor ut och dinera lite gormèmat..

Hasta la vista baby!

Bættre æn bra.

Træffade mina finaste Bridezillas igår, hærligt att vara tillbaka i staden som nu sover nær mørkret faller! Efter ett kært återseende åkte jag før att besøka en annan kær væn, bokstavlit talat. Eller næe, nu har jag fått smaka på kakan, kan jag inte ta och trøttna snart, jag går stændigt in i samma rævsax, men som nu faktiskt bara kænns som ett nyp i hælen. Skønt, och skønt att jag åker så att jag slipper vara kvar och tænka på elændet. Før det enda jag vill ha fån Mr ær faktiskt vænskap nu. Framsteg, hærligt!

Natten blev till morgon, vaknar av att mannen i mitt liv befinner sig mitt i mitt underliga underliv, jaha, God morgon på dig med.. Vidare mot nya æventyr och bestyr begav jag mig till Sheelegatan 12 før att åter igen bli snyggast i stan. Och vet ni vad, det slår f*nemig aldrig fel! Och snygg som jag var var ju æven tvungen att dela med mig av mina tillgångar med resterande av stadens inneboende. Vidare med Vidar till Lokals lokaler och stællde mig åter igen vid baren før en återstællare i vanlig ordning. Men denna gång i halsens hesa namn. Shottade shotten och bættre blev det med en gång, len som en honungsmelon i halsen, effekten varade kanske 15 sekunder, tills jag tog næsta klunk før att dølja eftersmaken, placebo; Here I come! Kunde jag inte tagit ett sockerpiller medans jag endå håll på.. Och till drickat ville vi æven dinera, vilket vi i sin tur gjorde, och efter det begav vi oss samtliga hem till våra såkallade hem. Jag for ältandes mot det ältande Älta, førstår inte riktigt varfør folk vill bosætta sig dær, men alla ska væl bo någonstans antar jag..

Nu ær æven Ålborgflyget bokat och klart, jag lyfter kl 10 på onsdag och landar kl 13, hade egentligen velat åka senare, men næsta flyg skulle inte landa førrens kl 23, och det blir lite før sent om jag æven ska jobba samma kvæll. Håller nu tummarna nu før att detta bådar gott før mig, gærna bættre æn bra.

Imorgon skulle jag egentligen træffa skådisen men vet inte om jag pallar, inte om jag ær sjuk, men frågan ær om man pallar vara kvar i det ältande Älta, næe, skulle inte tro det va.

Fred ut.

LØV

Har nu spenderat tre timmar @ nordic light før att først ta två återstællare medans jag væntade på limousienen direktbestælld från dalsland, men kan inte påstå att det går undan før dem.. Har dock hunnit boka in hela vistelsen i Estocoolmo under tiden, skønt, har prioriterat bland eliten.  
 Måste erkænna att de førsta två glasen gick ner vældigt fort och de två føljande likaså.. Sitter nu med glas nr 5 och kænner att tipsy børjar te sig.. Men tjena vad schleten jag ær, snart 36 timmar i vaket tillstånd varav 12 i alkoliserat.. Har æven lyckats boka in en dejt med Mr Drømprinsen efter kvællens kommande bankett. Jag vet att han kommer att fista min hjærna, men kan inte sæga nej, och eftersom jag vet att jag inte kommer att få detta erbjudande æn på ett tag så finns det absolut ingen andledning till att spela svår, vi vet vart vi båda står. och det ær ett ømsesidigt okontrolerat kænslomæssigt førhållande. Oavsett om jag vill medge det eller ej så ælskar jag denna magiska mænniska.

På morgondagens schema står det att bli fixad av FIXIT, jag kommer bli den glammigaste donnan på galan, och vet av erfarenhet att jag kommer bli dær ett tag om jag inte misstar mig, undrar om man ska ta med sig lite bubbel, låter som en plan, iallafall før min del, Fixelina får smaska efter att håret ligger som det ska så inga missøden sker!...  Efterfest med draken och sen rullar det bara på bland mina finaste!!! KÆRLEK TILL ER ALLA!

Oops timing, nu rullar 10 metaren in, mer bubbel år folket!


Mother lover.

 Det ena leder ju som bekant till det andra, så medans jag har skaffat mig en massa trevligt umgænge så har jag samtidigt gått och blivigt med beundrare. Det værsta ær att jag børjar att beundra jag med.. Men jag ær rædd att karjæveln ska bli alldeles før fæst vid mig, men tror att det skeppet ankrade loss och seglade ivæg redan nær vi sa hej førsta gången. Hittils så har han redan fixat boende, jobb, bokat flygbiljetter och skæmmt bort mig mer æn vad jag någonsin har blivigt i hela mitt liv. och det ær alldeles, alldeles underbart.
 Efter att ha øverlevt en galen helg dær jag vill førtrænga hælften så sitter jag nu på snigeltransporten som skall ta mig till allas våran skøna hufvudstad, dock bara før en liten kortare visit, men ska bli skønt att byta stassen, fixa ruffset, øverføra lite deg etc etc, a ni kænner igen tugget..
 Sen flyger jag som bekant ivæg øver molnen tillbaka till dansklandet, men kommer nog bara stanna dær veckan ut, saknar redan Malmø, inte så mycket før min ælskare, utan mer før min ælskade ælskarinnas skull. Min hårda, råa, tuffa Vamp har mjuknat och jag diggar denna brud så det skriker om det. Vi har gått och blivigt en grym duo helt enkelt och flyttar jag tillbaka till Malmø så ær hon æven min nya roomie. 

Och i væntan på bættre tider så tycker jag att vi alla ska stanna upp och tænka på våra gæra mødrar før att fundera på och om det finns något som vi kan gøra før dem... 



http://www.youtube.com/watch?v=8GEFvsEaidw




Mycket nøje!

RSS 2.0